Tom Henks smatra da je Atlas oblaka najbolji film u kojem je glumio

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
344.644
Od svih filmova u kojima je igrao, cak i od Forest Gampa i Filadelfije, koji su mu doneli Oskare, smatra da mu je najbolji film Atlas oblaka (Cloud Atlas) iz 2012.
koji je jedini njegov film koji je on po licnoj izjavi pogledao dva puta.Henks je u intervjuu izjavio da mu je Atlas oblaka transformisao celu svest.
Inace,Atlas oblaka je bio veliki promašaj jer nije uspeo pokriti ni troškove budžeta svojom zaradom. Film je zaradio nešto više od 130 miliona dolara i podelio je mišljenja kritičara.

Atlas oblaka prati šest različitih, ali povezanih priča koje se događaju između 1849. i 2321. godine. Glavni glumci, među kojima je Henks, igraju više uloga u filmu.
Film pokazuje kako je sve u svetu povezano te kako akcije svakog pojedinca imaju uticaj na nekoga u budućnosti.

 
Zašto? Sundjer Bobe? Zašto?
Režije bi se trebala uhvatiti heteroseksualna osoba bijele boje kože.
Ne šalim se.
Ali i ovako su nekako istraljavili.

:mrgreen:

Jedino ona zadnja scena 😖 ... tu uvijek kažem da je samo falilo da se pojave Amaterasu, Ganesha, Shiva, YHWH, Alah, Isus, Muhamed, svi se uhvate za ruke i zapjevaju "We are the World".
 
Апсолутно одличан филм, "Форест Гамп" и "Филаделфија" му (по мени) не могу бити конкуренција, од филмова у којима је глумио Том Хенкс бих ту сврстао да би могао парирати тек "Зелена миља" но по мом мишљењу "Атлас облака" је ипак доста бољи филм.
Једна од мени омиљених сцена у филму
 

Back
Top