Tom Henks iznenadio vlasnicu restorana

Vesti Krstarice

Domaćin
Poruka
3.394
ZAPADNI FARGO, 18. avgusta 2012. (Beta-AP) - Vlasnica restorana u gradiću Zapadni Fargo, u američkoj državi Severnoj Dakoti, bila je u subotu iznenadena kada je poznati glumac Tom Henks svratio na doručak u njen lokal.

Tami Hagensen rekla je da je prethodno veče primila poziv aviokompanije koja često šalje svoje pilote u njen restoran Ti-En-Tiz dajner (TNT's Diner). Zvaničnik kompanije zamolio ju je da danas rano otvori lokal zbog specijalnog gosta čije ime nije smeo da otkrije.

Hagensen je za list Forum rekla da je pristala na tu molbu iz radoznalosti i da se zapanjila kada su na vrata ušli Tom Henks, njegova žena Rita Vilson i njihova dva sina.

On je rekla da je porodica Henks doručkovala i otišla, mada ne pre nego što je nekoliko fotografija snimljeno i potpisano par majica.
 
Injaooo, pa tomica sveti henkica licno je zakoracio u tu birtiju, to ce od sada biti sveto mesto i put hodocasca.

Ej.

Wake up, Neo!

Sistem vrednosti je do te mere sheban, a u tom shebavanju dodatno doprinosi i ova vest krstarice, da objasnjava mladima da treba da se do poniznosti dive virtuelnim vrednostima.
Svaki bezubi seljak koji je ove godine poznjeo kilo hrane je nedostizno velik u odnosu na "sveca" sa ekrana.
Vesti nam govore kako se moramo diviti cirkuzantima koji udaraju loptu ili se majmunisu pred kamerama, a da na seljake i gradjevince gledamo kao na nizu vrstu.
Imaju li bar vesti krstarice nekakvu cenzuru, ne politicku nego kulturnu-eticku, ili ce samo komentari biti brisani?

Eo jos jedna vest: "Poznati glumac je danas nesto posle 15h, iznenada i neocekivano, jako podrignuo posle krigle piva, a onda je povetarac taj podrig odneo do usca, gde se na nekoliko minuta zaustavio saobracaj i stotine odusevljenih prolaznika su se divila mirisu, koga ce se secati i o njemu pricati buducim pokoljenjima. Hiljade drugih je, cuvsi za tu vest, rasirilo satore na uscu i ostalo da ceka i da se nada novom povoljnom vetru i jos novijem podrigu Naseg Velikog Heroja. Nasi novinari su imali tu srecu da licno uzivaju u mirisu, i cim prodje prvi talas odusevljenja javice se sa lica mesta i iz prve ruke opisati taj neverovatni dogadjaj."

Citiracu Hickoka: "Glumci su stoka i upravo tako se prema njima treba ponasati".
Citiracu Mene: "Novinari su krivi za svo zlo u svetu u poslednjih 100 godina."
 

Back
Top