tommy gun
Poznat
- Poruka
- 9.137
JA sam, i nisam lupio odlicno mi radi.Vrale:ma neko je lupio da radi na ge force 4
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
JA sam, i nisam lupio odlicno mi radi.Vrale:ma neko je lupio da radi na ge force 4
tommy gun:JA sam, i nisam lupio odlicno mi radi.
tommy gun:JA sam, i nisam lupio odlicno mi radi.
GRESNIK-M:Prekopiraj foldere SFCure i SFNightmare i fajlove SCCT.mds i SCCT.mdf sa DVD-a na Hard Disk.
Uđi u folder SFDrvRem na DVD-u i dva puta klikni na fajl sfdrvrem.exe. Zatim resetuj računar.
Instaliraj program Alcohol 120% sa DVD-a tako što ćes ući u folder Alcohol 120% 1.9.5 Build 3105 i dva puta klikni na fajl setup.exe. Po završenoj instalaciji resetuj računar.
Kada se podigne sistem prekopiraj fajl patch_3105.exe iz foldera Alcohol 120% 1.9.5 Build 3105 na DVD-u u folder gde je program instaliran na Hard Disk-u. (Ako u toku instalacije nisi sam odabrao gde da se program instalira on je instaliran na: C:\Program Files\Alcohol Soft\Alcohol 120)
Dva puta klikni na fajl patch_3105.exe na Hard Disk-u. U prozoru koji će se pjaviti klikni na dugme Patch. Kada se pojavi tekst “FINISHED” klikni na dugme Exit.
Startuj program Alcohol 120% preko ikonice na desktopu. U donjem delu prozora klikni desnim dugmetom na (X SCSIVAX DVD/CD-ROM(0). U meniju koji će se pojaviti klikni na Mount Image. U prozoru koji će se pojaviti nađi fajl SCCT.mds koji ste sa DVD-a prekopirao na Hard Disk i klikni na Open. Zatim instalirajte igru.
Udji u folder SFCure koji si sa DVD-a prekopirao na Hard Disk i dva puta klikni na fajl sfafsb.exe. U prozoru koji će se pojaviti klikni na Install SFcure driver. U sledećem prozoru koji će se pojaviti klikni na YES. Zatim resetuj računar.
Udji u folder SFNightmare koij si sa DVD-a prekopirao na Hard Disk. Dva puta klikni na fajl SFNightmare.exe. U prozoru koji će se pojaviti klikni na opcije DISABLE NODE, DISABLE CD i DISABLE ch2.
Ponovo uđi u folder SFCure i dva puta klikni na fajl sfafsb.exe. U prozoru koji će se pojaviti klikni na Start SFAFSB.
Kada si ovo uradio možes da startujes igru.
Napomene:
Kada zavrsis igranje klikni na opcije ENABLE CD, ENABLE NODE i ENABLE ch2 da bi osposobio CD/DVD-Rom uradjaje na sistemu.
Igra neće raditi preko Daemon Tools-a ili starije verzije alkohola.
JAVI STA SI URADIO