Hurin
Primećen član
- Poruka
- 745
Па сазнаће
Хајде да предложомо некоме.
Хајде да предложомо некоме.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
je preblaga rec. Mislim da je sasvim korektno reci da sam upoznao jako malo ljudi koje ovakva materija zanima. Iako sam prosao i skole i iako sam bio na raznim mestima i ziveo na raznim mestima. Jednostavno je tako.
Ја и даље мислим да би то прошло као било која ЕФ књига.Ко чита ЕФ, читаће и то.

Па зашто онда преводе ЕФ?Негде сам чак и прочитао да је ЕФ најчитанији жанр у Србији.
Имаш на овом сајту једну анкету:http://www.carobnaknjiga.com/default.aspx
Само напиши да мислиш да би било добро да објаве Историју Средње земље.Ја сам то већ урадио,па мислим ако више нас то каже можда нам и успе.![]()

Yesssssssss, preciuosssssss!!!!!!
Gledajte ovoKad se setim prvi put kad sam gledao ---->

neće nešto da otvori.![]()
Imam visoko mišljenje o radu Tolkina, sviđa mi se ova vaša tema.
Na konto mojih interesovanja za njeg rad, želela bih majicu sa ovim na šta sam naišla online:
![]()
Iskreno Silmarilion mi se svideo najvise od svih knjiga. Narocito ep o "Berenu i Lutijeni", mada je i "Deca Hurinova" odlicna prica...
Iskreno Silmarilion mi se svideo najvise od svih knjiga. Narocito ep o "Berenu i Lutijeni", mada je i "Deca Hurinova" odlicna prica...

Yesssssssss, preciuosssssss!!!!!!
Gledajte ovoKad se setim prvi put kad sam gledao ---->
.Imam visoko mišljenje o radu Tolkina, sviđa mi se ova vaša tema.
Na konto mojih interesovanja za njeg rad, želela bih majicu sa ovim na šta sam naišla online:
![]()
To je bio moj ulazak u svet epske fantastike koji me i danas fascinira .

Froda i Aruenu .Фрода и Арвен
Inace mene je film dobro razocarao jer sam gledala skracenu verziju koja se prikazuje na tv-u i prvi deo je uradjen dobro ali drugi i treci su otaljani.
Imam utisak da im je samo do para stalo i da su samo tehnicki radili film.
Колико сам чуо филм који би био веран књизи ,нису могли да сниме због финансијске немоћи .Из тог разлога су и избачене неки делови из књиге и направљена је измена код неких ликова,јер је постајала могућност да се филм и не сними .А иначе Питер Џексон је велики обожаватељ Токинових дела и да њега није било данас бисмо имали врло осакаћену филмску верзију Господара Прстенова.А одувек је било да они који снимају филмове воле да споје лепо и корисни и наравно зараде.Zna se sta je Hobit,zna se kako je napisan i ni malo mi se ne dopada sto radi vece zarade filma na blagajnama prave atrakciju umesto da lepo ekranizuju knjigu kako je napisana.
A koji su od vas gledali animirani film Ralpha Baksija iz '78 i kakvo mišljenje imate? Ja sam ga pogledao na VHS-u neka 2-3 puta i jedino što mu daje neku pozitivu je to što je Boromir
(meni najbolji lik) prikazan kao Viking (zanima me sve vezano za Vikinge), a i to kako mu ime završava na -mir podsjeća me na nordijska imena 10-tog stoljeća ili imena iz vikinških predaja
(npr. Bergelmir, jedan od ledenih divova iz Jotunheima)...