Толика кампања, а ефекат мали

Да ли сматрате да Србија треба да прекине процес европских интеграција ?

• НЕ

• ДА

• Треба расписати референдум

• Потребно је тежити сарадњи са БРИК-ом

• Не треба да прекине, треба и НАТО-у да приступи...

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

gost 186118

Veoma poznat
Poruka
10.118
Podrška građana Srbije ulasku u Evropsku uniju (EU) iznosi 44 odsto, pokazalo je Galupovo istraživanje sprovedeno u zemljama zapadnog Balkana.
Да се разумемо, мени је малтене свеједно да ли ће или неће Србија ући у ЕУ...просто сматрам да има 1000 пречих тема од ове...но оно што ми је интересантно јесте са којим легитимитетом ДС и Г17 форсирају "евроатланске интеграције", када за то очито немају подршку 50.01 % грађана, а Богме ни на изборима нису обили већину (да ли постоји 1000 људи у Србији који су гласали за Владу ДС-СПС-Г17-СПО) ?
Зашто лепо не распишу Референдум, па да видимо шта грађани мисле...
И још нешто, са којим правом РТС себе назива "Јавни медијски сервис европске Србије", кад очито 56 % грађана није европски оријентисано...једино ако је РТС сервис владајуће гарнитуре.
Има ли више и постојање Канцеларије за европске интеграције икаквог смисла...?
Ех, жути, жути, толика кампања, толика лова, ефекат 0...

Да се разумемо, мени је малтене свеједно да ли ће или неће Србија ући у ЕУ...просто сматрам да има 1000 пречих тема од ове...но оно што ми је интересантно јесте са којим легитимитетом ДС и Г17 форсирају "евроатланске интеграције", када за то очито немају подршку 50.01 % грађана, а Богме ни на изборима нису обили већину (да ли постоји 1000 људи у Србији који су гласали за Владу ДС-СПС-Г17-СПО) ?
Зашто лепо не распишу Референдум, па да видимо шта грађани мисле...
И још нешто, са којим правом РТС себе назива "Јавни медијски сервис европске Србије", кад очито 56 % грађана није европски оријентисано...једино ако је РТС сервис владајуће гарнитуре.
Има ли више и постојање Канцеларије за европске интеграције икаквог смисла...?
Ех, жути, жути, толика кампања, толика лова, ефекат 0...

Oni koji su glasali, glasali su da njihova stranka bude na vlasti, pre svega... I uveren sam da glasaci DS, G17 i SPS razumeju kombinatoriku kojom je ova vlada napravljena. Naravno, ako razumeju, ne znaci da su odusevljeni.

Slucajno si zaboravio da u anketi postoji i opcija "ne zanima me", tako da cistih ne nema bas 56%.

edit
U slučaju referenduma, u Srbiji bi za ulazak u EU bilo 63, a protiv 23 odsto
Iz istog istrazivanja

Poslednja izmena:
Gomila uslova ,korist nikakva,ili pitati Italijana,Irca,Grka,Spanca,Nemca kakvo mu je miseljenje o EU, verujem da bi se mnoge ,,demokrate'' sokirale,njihovim odgovorila ,a o ovim friziranim istrazivanjima je smesno trositi reci ,jer svako istrazivanje se narucuje,a ko naruci taj mora da plati,a kada plati trazi da dobije nesto za te pare....stara,poznata prica...

Oni koji su glasali, glasali su da njihova stranka bude na vlasti, pre svega... I uveren sam da glasaci DS, G17 i SPS razumeju kombinatoriku kojom je ova vlada napravljena. Naravno, ako razumeju, ne znaci da su odusevljeni.

Slucajno si zaboravio da u anketi postoji i opcija "ne zanima me", tako da cistih ne nema bas 56%.

edit
U slučaju referenduma, u Srbiji bi za ulazak u EU bilo 63, a protiv 23 odsto
Iz istog istrazivanja
Видите, мени је јасно шта је преломило да се таква влада формира али о томе не бих без јасних доказа...
Друго, уколико је тим бирачима било једино битно да њихове странке уђу у власт, макар и са оним кога су до пре пар месеци називали "силама мрачних 90-их" или "досманлијама који уништише Србију", онда је ниво политичке свести тих бирача ту око 0.
Чак и ови подаци који сте изнели су поражавајући...50.01 % од укупног броја пунолетних грађана Србије мора да гласа за ЕУ, баш као што је 50.01 % пунолетних грађана Србије био потребан када се гласало за Устав.

Да будем прецизнан због посетилаца форума, ја се нисам изјаснио ни за, ни против ЕУ, нити ту ЕУ нешто нарочито критикујем...ја само критикујем лицемерство владајуће коалиције и РТС који говоре о европском путу Србије, а да тај исти пут подржава свега 44 % пунолетних грађана.
А иначе ме, за тему ЕУ/НЕ ЕУ, да извините баш нешто засврбе...друге теме мене више брину.
Дакле не треба тражити некакво "антиевропејство" код Шомија, јер тако нешто код мене не постоји ни у назнакама (то што сам русофил и про-руски оријентисан, не мора нужно значити да сам против ЕУ), већ указујем на намеру штеточинске власти да очигледно и без референдума и противно вољи већине грађана, настави те фамозне ЕУ интеграције...

Back