Ha-Nocri
Iskusan
- Poruka
- 6.818
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Proveri ti to malo. Ako postignes, izbunari negde i definiciju fasizma, da se vise ne blamiras gadjajuci se terminima koje nepravilno upotrebljavas.To je kada nekog uhodis...
mada u srbiji,nisam primetio da ne postoji ne-tolerancija.zivim u sredini gde ima madjara,hrvata,nekadasnjih izbeglica i nisam jos nikad doziveo da je neko omalovazavan zbog svoje nacije,jedino sto me malo uplasilo je pre neki dan koncert tompsona u ZG gde je masa vikala "ubij ubij srbina"to se zove ne-tolerancija tj fasizam.
Dobro gosn nacisto, prihvatam![]()

Vuche, jos nisi skontao. Naravno da je uvrediosve Rome i Sve Albance. AEno ti onaj link pa prouci jos malo, mozda ce ti biti jasno![]()
Ne podnosim jedino seljobere.
A chinjenica jeste da najvishe takvih se spushta sa brda u gradove.
Pa bili Srbi Hrvati Crnogorci...itd.
Chast izuzetcima.
Interesantno je da brdjanski primitivizam ne nestaje ni posle 2.,3. generacije nego se samo extremno transformishe-i tako nastaje LDP kao najslikovitiji primer metro seljobera.Kvazi intelektualni otpad kruga dvojke.
Nije zvaka za seljaka...i ovde ne mislim da vredjam ljude sa sela jer najgori su ovi nazovi urbani seljoberi.
U Srbiji izuzimajuci Albance sa Kosova nikad problem nije bio medjunacionalne prirode nego transformacija tog negativnog shtetochinskog brdjanskog mentaliteta u "elitu".
Josh Archibald Rajs je rekao da je najgora stvar u vezi Srbije koja je unishtava njena elita koja je bezvredna,nije uchestvovala u zrtvovanju prvog svetskog rata nego se krila ko pichqetine u pozadini i zato prezire svoj narod.

junkmarko molim da SKOJ evce ne diras,iako nisam clan ali SKOJ i hilerjungend ne idu zajedno bar ne u istoj recenici-)
eto,shta sam rek'o...buhuhuha..nemo' se ljutish,samo primetjujem...nisi ti losh,samo si k'o maldi skojevac..ili gitler jugend..ili po tvom,ili nikako..nema razlike izmedju tebe i patrijota..chak ti ni vokabular nije neki..8)..crnobjeli svijet,crnobijeli svijet..lalalalala..![]()
:grin:junkmarko molim da SKOJ evce ne diras,iako nisam clan ali SKOJ i hilerjungend ne idu zajedno bar ne u istoj recenici-)

Sinko, ja sam tebi vec rekao. Hebiga, priznaj da bi voleo da zivish u doba Staljina ili Lenjina i da vatreno uzvikujesh parole i borish se za svetsku pravdu?![]()

lepota je bas u tim razlikama jel tako gazija?
Znaci, kada kazes da su svi Romi paraziti to je samo rvoje misljenje.
Ma pametan si strasno. Ni dete od 7 godina ne bi ovako pogresilo.