Tolerancija među narodima Srbije

kako se ko izjasnjava,da li je neko srbin,musliman,hrvat ili nesto trece je intimna stvar svakog pojedinca kao i njegova veroispovest.sve dok na prvom mestu budu takve stvari,a na drugom necija strucnost na odredjenom polju ovoj zemlji ce da ide kako ide i nece biti poboljsanja.

stvarno Nocri vise si se popeo svima na qurac sa tim fasizmom i Hitlerom utero ti on
Nego nemam pojma iako se trudim da ne delim ljude po veri ,naciji i slicno mozda mi se ponekad omakne koja predrasuda iako mi to generano nije bitno niti sam vaspitan da prebrojavam ljudima "krvna zrnca " ,vise mi smetaju civilizacijske razlike nebitno koja je nacija u pitanju i kada neko ne zeli da se uklopi u sredinu u koju je dosao

mada u srbiji,nisam primetio da ne postoji ne-tolerancija.zivim u sredini gde ima madjara,hrvata,nekadasnjih izbeglica i nisam jos nikad doziveo da je neko omalovazavan zbog svoje nacije,jedino sto me malo uplasilo je pre neki dan koncert tompsona u ZG gde je masa vikala "ubij ubij srbina"to se zove ne-tolerancija tj fasizam.

Ne podnosim jedino seljobere.
A chinjenica jeste da najvishe takvih se spushta sa brda u gradove.
Pa bili Srbi Hrvati Crnogorci...itd.
Chast izuzetcima.
Interesantno je da brdjanski primitivizam ne nestaje ni posle 2.,3. generacije nego se samo extremno transformishe-i tako nastaje LDP kao najslikovitiji primer metro seljobera.Kvazi intelektualni otpad kruga dvojke.
Nije zvaka za seljaka...i ovde ne mislim da vredjam ljude sa sela jer najgori su ovi nazovi urbani seljoberi.
U Srbiji izuzimajuci Albance sa Kosova nikad problem nije bio medjunacionalne prirode nego transformacija tog negativnog shtetochinskog brdjanskog mentaliteta u "elitu".
Josh Archibald Rajs je rekao da je najgora stvar u vezi Srbije koja je unishtava njena elita koja je bezvredna,nije uchestvovala u zrtvovanju prvog svetskog rata nego se krila ko pichqetine u pozadini i zato prezire svoj narod.

Ne podnosim jedino seljobere.
A chinjenica jeste da najvishe takvih se spushta sa brda u gradove.
Pa bili Srbi Hrvati Crnogorci...itd.
Chast izuzetcima.
Interesantno je da brdjanski primitivizam ne nestaje ni posle 2.,3. generacije nego se samo extremno transformishe-i tako nastaje LDP kao najslikovitiji primer metro seljobera.Kvazi intelektualni otpad kruga dvojke.
Nije zvaka za seljaka...i ovde ne mislim da vredjam ljude sa sela jer najgori su ovi nazovi urbani seljoberi.
U Srbiji izuzimajuci Albance sa Kosova nikad problem nije bio medjunacionalne prirode nego transformacija tog negativnog shtetochinskog brdjanskog mentaliteta u "elitu".
Josh Archibald Rajs je rekao da je najgora stvar u vezi Srbije koja je unishtava njena elita koja je bezvredna,nije uchestvovala u zrtvovanju prvog svetskog rata nego se krila ko pichqetine u pozadini i zato prezire svoj narod.

shto bi rekli montenigeri,svaka ti ko u Njegosha..:super::klap::klap:

eto,shta sam rek'o...buhuhuha..nemo' se ljutish,samo primetjujem...nisi ti losh,samo si k'o maldi skojevac..ili gitler jugend..ili po tvom,ili nikako..nema razlike izmedju tebe i patrijota..chak ti ni vokabular nije neki..8)..crnobjeli svijet,crnobijeli svijet..lalalalala..:whistling:

Hehe... radikal dje si. I dalje me uhodis? Ako si primetio, on je mene poceo da zove "gospon Fashisto" ili slino, ja njega "gesn Nacisto" i tako se mi raspravljamo. Ti vidis samo sta ja postujem? Hebote, stvarno bi trebao da prestanes sa uhodjenjem. :D:mrgreen::grin:

Ja poticem iz jedne multinacionalne sredina i hvala Bogu da je tako...

U opstini gde ja zivim,cak i u najgorim vremenima 90-ih godima,kada su mrznja i nacionalizam buktali,ovde je bilo najmirnije i najtolernatnije...

Mozda je bilo nekih manjih incidenata ali sve je to zanemarljivo...

Sad ne mogu da kazem da nema mrznje,ali medju gradjanjima skoro nikako...

Na proslavama Bajrama,Bozica,zajedno izlaze i Srbi i Bosnjaci,jednostavno navikli smo tako,jedni sa drugima....

I meni je lijepo ovako.....

Znaci, kada kazes da su svi Romi paraziti to je samo rvoje misljenje. :rotf::rotf::rotf:

Ma pametan si strasno. Ni dete od 7 godina ne bi ovako pogresilo.

Aman zaman, je l se samo pravish lud ili ne mozesh da kontrolishesh to....? :confused:

Kada u neki zapadnim novinama prochitam istrazivanje, zabavnu rubriku, i tamo neki text u kom je okarakterisana svaka evro. nacija, i kad prochitam da su "Srbi inatdzije", odmah da padnem sa stolice, i u medije, "govor mrznje, govor mrznje"!! Jer mene to strashno vredja, inat je osobina glupih ljudi.... kontash?
Citiram, "Cigani su, po meni, paraziti". Parazit je onaj ko zivi od socijalne pomoci, ko ne privredjuje ovom drushtvu Bog zna kako, a ne mikroorganizam kog treba ubiti btw.... A "po meni" znachi, to je moje mishljenje, "ja ne znam, dokazite mi drugachije ako greshim"....
Uostalom, povlachim se iz dalje priche, nema shvrhe sa tobom o tome....
Pochecesh i druge ljude da shaljesh u zatvor zbog svog mishljenja, ae sevaj SKOJ-evcu ;)

Poslednja izmena:
ali kad ni u evropi nema bas preterano mnogo tolerancije,a koja je postala merna jedinica za "napredne stvari"npr po tome kako je danska vredjala muslimanski zivalj objavljujuci slike proroka muhamede iako znaju da je to strogo zabranjeno u muslimanskoj religiji,ja mislim da u srbiji ima dosta tolerancije pored svega sto se desilo ali ne smemo zaboraviti,a mene je to jako zasmetalo,ponasanje nekih ljudi u cacku prema onom tamnoputom fudbaleru koji je na kraju napustio srbiju.mislim da se takve stvari nikako ne smeju dogadjati i da srbija nikada ranije u svojoj proslosti nije imala takav odnos prema ljudima drugacije nacije ili boje koze.

Back