Toksicna muskost

ja stvarno ne znam sta bi bila toksicna muskost...
Jedino sto mi pada na pamet je ono kad imamo klince koji pojma nemaju , pa se duvaju da su muskarci i onda pritiskaju druge da budu muskarci i da urade nesto glupo, a ustvari su svi uplasene pichkice...

Ali to nije muskost osim za glupace, pa jedino pod tim uslovom , ajd da to nazovem toksicna muskost...ali u to spada i ono kad zensko da bi pokazalo koliko je carica pocne da izmislja da je startovao neko ko stoji na stanici i onda muskarci iz njenog drustva krenu da gaze i na kraju ubiju tog slucajno izabranog muskarca.....i to je toksicna muskost i opet zadovoljava zahteva da je potrebna teska curka koja kontrolise bilmeze muzjake da bi se to desilo..

Toksicna muskost je i muskost u ratu kad su 99% pickice koje su uplasene nego nisu jeli nista pa ne seruckaju na svakih pola sata....a radi im zeludac i dupe....
I onda pocnu da laprdaju sve sto im se ucini da nije na nivou borbenosti ili patriotizma da bi pokrili to sto su se usrali..

Npr meni se desilo imao slobodno sa obuke specijalaca, znaci mogu da polomim i reagujem u sekundi , top forma, i poteraju studente u staklenu prostoriju koja gleda na vojni objekat...uzasan izbor...i ja kazem obezbedjenju ,na zalost koje me je zahvatilo pa ne mogu da se izvucem a da ne ofiram vojnu situaciju...da premeste studentariju, staklo je ubitacno ako rokne bilo koja avio bomba na liniji..
Nista ne pomaze, ja sta cu , utreniran, klasicna oprema kod mene u civilnoj torbi , hrana za 3 dana, voda za 1, dva cebeta i 3 carsavfa, podvucem jedno , pokrijem se drugim ako rokne bomba bar staklo da me ne izbusi ako geleri hoce...i onda proradi taj muska toksicnost od najvecih lopova medju studentima...tipova koji su ukupno pokrali studentski pokret za 4 miliona evra, jednom milion , jednom 800, jednom 650 itd itd..
Znaci teske lopurde , novi pazar, sjenica, nova varos..i pocnu oni da me bude na svakih 1h, namerno , kao kako mozes da spavas kad neko gine u Srbiji..
Ja navikao da niko ne moze da me isproziva, kazem trening do maksimuma, samo mi fali da ih pocepam usred situacije gde su se usrali...

Ali eto i to je primer muskog proseravanja tj muske toksicnosti , mada iskreno ti lopovi nisu bili nikad musko , samo nasilnici idoli tih devojaka iz svog kraja, a i one su sve takve necasne, jedno radi , drugo se pravi , nisi mogao postenu devojku iz novog pazara i sjenice da nadjes medju studentima godinama..

E da pada mi jos jedna situacija na pamet, muska toksicnost, neki seljaci iz valjeva, teske seljoberske face, jos ih znam ovako iz BG , kupili neke jedva se krecu BMW da bi na stopiranje kupili klinkice i zveketali , a ozenjeni su...naravno potez ustanicka begaljica..tj te selendre odatle...
I desi se ona poplava Sabac je bio kritican , a namerno odredjeno da obrenovac potone...koliko je tu krivice i sabotaze bilo od strane Vucica i SNS, da narod zna , trebao bi ih posteno da izlema...koliko su im stetu napravili...

I nije bitno , prica ide, organizuju nekoliko autobusa da idu kao pomoc za Sabac...
I posli onako prazni , ja rekoh valjda ce tamo da ih ceka, , logicno , kad oni na nekom stajalistu naleteli na gvozdjaru , obili gvozdjaru i uzeli lopate i sta im palo na pamet...parola snadji se , zvezdasi i partizanovci navijaci..

I tamo kod Sabca, nalozi se taj krupni seljacina Valjevac , mislimd a je iz Kaludjerice ovako...i sad on zna kako se pravi odbrana od poplava, to je smesno sta je on pokusavao...ja ne verujem da je radio na gradjevini nekad, , ja nisam posteno, nego sta mi kazu , pojma nemam sve sta moze na gradjevini , ali sam imao dodira sa maticama i poluludim rekama kad krenu....
I sve oni znaju , a sve rade pogresno...nista nije utvrdjeno sve ce da podlize...

E to je primer muskog toksicnost, kad te budala koja se kurci pretvara u blentu i ili ces da ga prebijes sto bas i nije bilo moguce u tom trenutku , ebes ti to ja da navucem 20 ljudi da me ugaze zbog budale....ili ces da pustis da budala potopi Sabac...
I bi nesto izmedju , ne znam na koju srecu....znaci naravno prolizao nasip, ali nije mnogo , nije bio veliki udar , pa se posle par stotina metara sve normalizovalo , a budala kretenska se ucutala, ustvari nije, jos je kenjao neko vreme kao usmerava ljude, ali bar nije bio na prvoj liniji ...

U novije vreme postoji musko feministicka toksicnost...
to su primeri muskaraca koji su muskarci samo polom ali su u psihi zene i imaju sve reflekse i intuicije i navike u reakcijama zenske i onda kad se desi nesto , reaguju zenski....i posto i zene reaguju zenski , onda imas savez koji se stvori u trenutku , i umesto kao ranije kad zene popuste ako vide da ima nekog iskusnog muskarca koji zna sta radi , sad se to ne desava nego zene krenu svoju zvaku , upadnu ti zenskasti muskarci , feministi i feminacisti i pocnu iste glupe fazone da odobravaju i onda nastupa nazovimo to muska toksicnost, ali je ustvari feministicka mentalna reakcija...

I sad tu nekad moras da stisnes ozbiljno da ih oteras u tri pm...
I sreca ako se pogodi da slegnu...inace bez veze imas zrtve...
Jeste, vidjao sam kad je pozar da zene hoce da se vrate u sobe po novcanike i torbice i pasose, a takvi muskarci feministi im idu na ruku i onda imas umesto brzu evakuaciju potencijalne leseve koji ce da se poguse i jos usporavaju evakuaciju...Bio je jedan slucaj pozara u jednom turistickom letovalistu gde sam bio ...a dobro odradjen hotel, nije kriv hotel nego evakuacija brzo odradjena pa se pichokama pristimalo da se vracaju u sobe po stvari iz sefova..., sva sreca te je samo na dva mesta bilo kriticno...i tri osobe muskog pola, iako je jedna trandza, ali je muskarac...psihicki je muskarac , a to sto se oblaci kao zensko zabole me, razmislja kao muskarac...pa je znao sta treba da uradi , a mozda je imao i trening...

Tako da je brzo sve svedeno na tinjanje..bez dima...ja sumnjam da je i do kineza i japanaca, japanci radili instalacije, a kinezi vlasnici hotela...nije bilo smrada kineske instalacije, a nije bilo materijala klasicnih drvenih panela..

Ja sam za uvodjenje da ti gej ako hoce da te startuje salje preklopljenu salvetu....
Tako mozes da odmahnes bez mnogo uzrujavanja ili da otvoris salvetu i upises broj , bez mnogo preznojavanja....Leo kodeks br 245

Mnogo bolje nego da ti prilazi , idaje kompliment da si slatkis i da tu si slatke okice i obrvice, ili ramenca....
Moze li tako da se dogovori i ako zena hoce da "startuje" zgodnog muskarca...i obratno...da se ne pate? :)

Moze li tako da se dogovori i ako zena hoce da "startuje" zgodnog muskarca...i obratno...da se ne pate? :)
DA......potpuno sam za sve kombinacije da budu ravnopravne u tom smislu....mrzim strasno ono kad je fatam na forice...
Mnogo mi bolje kad mi daje znake preko nogice...

Meni se svidela porukica koja je glasila, ja i sestra, nacrtan auto , i napisano 19.50...
Ne pise da ima decka...niti ista za sestru...

Ljudi ne prave razliku izmedju zdrave i toksicne muskosti

Zdrava muskost - ne kukati,ne dramiti,podnijeti sve nepravde stoicki,raditi na sebi, imati svoje misljenje,i sve ono sto prica Andrew Tate je zdrava nikako toksicna muskost da budes bolja verzija sebe,biti utreniran i jak i zeljeti nesto bolje je sve zdrava muskost

U kom smislu?
Da više ne smeš da zavališ šamarčinu pederu (pardon, LGBT osobi) koji
te startuje?
Ili da si manje muško ako devojci pridržiš vrata, stolicu ili slično?
Šta tačno podrazumevaš pod "društveni pritisci"?
Nedavno,kisa je padala,krenuo sam na posao sa sve kisobranom.
Najednom,pridje mi covek,upita da krene sa mnom kako bi se zastitio od kise,odmah primetih da je gej.Hodali smo pedesetak metara,a onda sam mu rekao da produzi jer skrecem desno i onda je poslusao.Nisam ga udario.

ja stvarno ne znam sta bi bila toksicna muskost...
Jedino sto mi pada na pamet je ono kad imamo klince koji pojma nemaju , pa se duvaju da su muskarci i onda pritiskaju druge da budu muskarci i da urade nesto glupo, a ustvari su svi uplasene pichkice...

Ali to nije muskost osim za glupace, pa jedino pod tim uslovom , ajd da to nazovem toksicna muskost...ali u to spada i ono kad zensko da bi pokazalo koliko je carica pocne da izmislja da je startovao neko ko stoji na stanici i onda muskarci iz njenog drustva krenu da gaze i na kraju ubiju tog slucajno izabranog muskarca.....i to je toksicna muskost i opet zadovoljava zahteva da je potrebna teska curka koja kontrolise bilmeze muzjake da bi se to desilo..

Toksicna muskost je i muskost u ratu kad su 99% pickice koje su uplasene nego nisu jeli nista pa ne seruckaju na svakih pola sata....a radi im zeludac i dupe....
I onda pocnu da laprdaju sve sto im se ucini da nije na nivou borbenosti ili patriotizma da bi pokrili to sto su se usrali..

Npr meni se desilo imao slobodno sa obuke specijalaca, znaci mogu da polomim i reagujem u sekundi , top forma, i poteraju studente u staklenu prostoriju koja gleda na vojni objekat...uzasan izbor...i ja kazem obezbedjenju ,na zalost koje me je zahvatilo pa ne mogu da se izvucem a da ne ofiram vojnu situaciju...da premeste studentariju, staklo je ubitacno ako rokne bilo koja avio bomba na liniji..
Nista ne pomaze, ja sta cu , utreniran, klasicna oprema kod mene u civilnoj torbi , hrana za 3 dana, voda za 1, dva cebeta i 3 carsavfa, podvucem jedno , pokrijem se drugim ako rokne bomba bar staklo da me ne izbusi ako geleri hoce...i onda proradi taj muska toksicnost od najvecih lopova medju studentima...tipova koji su ukupno pokrali studentski pokret za 4 miliona evra, jednom milion , jednom 800, jednom 650 itd itd..
Znaci teske lopurde , novi pazar, sjenica, nova varos..i pocnu oni da me bude na svakih 1h, namerno , kao kako mozes da spavas kad neko gine u Srbiji..
Ja navikao da niko ne moze da me isproziva, kazem trening do maksimuma, samo mi fali da ih pocepam usred situacije gde su se usrali...

Ali eto i to je primer muskog proseravanja tj muske toksicnosti , mada iskreno ti lopovi nisu bili nikad musko , samo nasilnici idoli tih devojaka iz svog kraja, a i one su sve takve necasne, jedno radi , drugo se pravi , nisi mogao postenu devojku iz novog pazara i sjenice da nadjes medju studentima godinama..
Prijavljujem se da i mene polomis jednom:gace:

Da li drustveni pritisci uticu na ponasanje muskaraca?
Društveni pritisci generalno utiču na celu populaciju ili bar na one skupine koje se kreću u određenim socijalnim krugovima.
Što se toksične muškosti tiče to mi je uvek nekako bilo teško za definisati jer ljudi najčešće uzimaju onaj USA overkill woke standard gde je dovoljno biti (beo) muškarac da bi bio toksičan, rasista i sl.

Šta bi bili generalne toksične osobine kod ljudi a šta specifične za muške / ženske? Recimo da se ograniči na područje Balkana

А шта је са токсичном женственошћу?

Дошло је и то одавно на ред.

Има доста форумашица које се не препознају у томе.

Цивилно друштво је одавно исфорсирсло ту токсичност.

Девојчице већ 10-так година снимају своју токсичност и када гледаш те снимке, не можеш замислити шта оне са садашњих 20-25 година раде!

P ono juce videh lika s volovom glavom, stav ukopan, ruke oklembesene, sake ka nazad, u jednoj ruci kljucevi, sroji isored haube i fofolja nekoj zeni kako da parkira. afofofofif kkakvi senzori, oa imas senzore ahaha fofofofo
A ova to nekako voli. Valjda jer je tejmuje.
Hahaha

Ја не знам само како форумашице мере и упоређују да ли је и како је токсична мушкост већа од токсичне жене.

Мушкарце заболе за такву неупоредивост квалитета.

Жене стално нешто меркају квантитет и греше у класама квалитета ... :cool:

Нарочито ове сје6ане са Крстарице

Back