Bosonosorg
Poznat
- Poruka
- 8.784
Toksična muškost je kad si u gradskom prevozu pa pr'neš onako muški da se svi oko tebe poguše
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko se bre svađa?
Nego, jel postoji način da mu zavalim jednu vaspitnu na krsti?
Ali post #15 deluje vrlo iskusnopa ko ovo cita majko mila..
Samo kod nedoraslih i indoktriniranih zena.Da li drustveni pritisci uticu na ponasanje muskaraca?
Moze li tako da se dogovori i ako zena hoce da "startuje" zgodnog muskarca...i obratno...da se ne pate?Ja sam za uvodjenje da ti gej ako hoce da te startuje salje preklopljenu salvetu....
Tako mozes da odmahnes bez mnogo uzrujavanja ili da otvoris salvetu i upises broj , bez mnogo preznojavanja....Leo kodeks br 245
Mnogo bolje nego da ti prilazi , idaje kompliment da si slatkis i da tu si slatke okice i obrvice, ili ramenca....
DA......potpuno sam za sve kombinacije da budu ravnopravne u tom smislu....mrzim strasno ono kad je fatam na forice...Moze li tako da se dogovori i ako zena hoce da "startuje" zgodnog muskarca...i obratno...da se ne pate?
DA......potpuno sam za sve kombinacije da budu ravnopravne u tom smislu....mrzim strasno ono kad je fatam na forice...
Mnogo mi bolje kad mi daje znake preko nogice...
Obrazloženje, primer, sugestija? E moje admine P.S. u modu avgustovskih ispita samDa li drustveni pritisci uticu na ponasanje muskaraca?
Pa ne samo muskaraca.Da li drustveni pritisci uticu na ponasanje muskaraca?
Nedavno,kisa je padala,krenuo sam na posao sa sve kisobranom.U kom smislu?
Da više ne smeš da zavališ šamarčinu pederu (pardon, LGBT osobi) koji
te startuje?
Ili da si manje muško ako devojci pridržiš vrata, stolicu ili slično?
Šta tačno podrazumevaš pod "društveni pritisci"?
obaracice nevine deceP.S. u modu avgustovskih ispita sam
Prijavljujem se da i mene polomis jednomja stvarno ne znam sta bi bila toksicna muskost...
Jedino sto mi pada na pamet je ono kad imamo klince koji pojma nemaju , pa se duvaju da su muskarci i onda pritiskaju druge da budu muskarci i da urade nesto glupo, a ustvari su svi uplasene pichkice...
Ali to nije muskost osim za glupace, pa jedino pod tim uslovom , ajd da to nazovem toksicna muskost...ali u to spada i ono kad zensko da bi pokazalo koliko je carica pocne da izmislja da je startovao neko ko stoji na stanici i onda muskarci iz njenog drustva krenu da gaze i na kraju ubiju tog slucajno izabranog muskarca.....i to je toksicna muskost i opet zadovoljava zahteva da je potrebna teska curka koja kontrolise bilmeze muzjake da bi se to desilo..
Toksicna muskost je i muskost u ratu kad su 99% pickice koje su uplasene nego nisu jeli nista pa ne seruckaju na svakih pola sata....a radi im zeludac i dupe....
I onda pocnu da laprdaju sve sto im se ucini da nije na nivou borbenosti ili patriotizma da bi pokrili to sto su se usrali..
Npr meni se desilo imao slobodno sa obuke specijalaca, znaci mogu da polomim i reagujem u sekundi , top forma, i poteraju studente u staklenu prostoriju koja gleda na vojni objekat...uzasan izbor...i ja kazem obezbedjenju ,na zalost koje me je zahvatilo pa ne mogu da se izvucem a da ne ofiram vojnu situaciju...da premeste studentariju, staklo je ubitacno ako rokne bilo koja avio bomba na liniji..
Nista ne pomaze, ja sta cu , utreniran, klasicna oprema kod mene u civilnoj torbi , hrana za 3 dana, voda za 1, dva cebeta i 3 carsavfa, podvucem jedno , pokrijem se drugim ako rokne bomba bar staklo da me ne izbusi ako geleri hoce...i onda proradi taj muska toksicnost od najvecih lopova medju studentima...tipova koji su ukupno pokrali studentski pokret za 4 miliona evra, jednom milion , jednom 800, jednom 650 itd itd..
Znaci teske lopurde , novi pazar, sjenica, nova varos..i pocnu oni da me bude na svakih 1h, namerno , kao kako mozes da spavas kad neko gine u Srbiji..
Ja navikao da niko ne moze da me isproziva, kazem trening do maksimuma, samo mi fali da ih pocepam usred situacije gde su se usrali...
Ali eto i to je primer muskog proseravanja tj muske toksicnosti , mada iskreno ti lopovi nisu bili nikad musko , samo nasilnici idoli tih devojaka iz svog kraja, a i one su sve takve necasne, jedno radi , drugo se pravi , nisi mogao postenu devojku iz novog pazara i sjenice da nadjes medju studentima godinama..
Društveni pritisci generalno utiču na celu populaciju ili bar na one skupine koje se kreću u određenim socijalnim krugovima.Da li drustveni pritisci uticu na ponasanje muskaraca?
А шта је са токсичном женственошћу?
To je lezbopederski termin i treba ih na’raniti qurcem u svako vreme i na svakom mestu.Da li drustveni pritisci uticu na ponasanje muskaraca?