- Poruka
- 2.205
mozda on voli u dupe?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

svaka ti cast stvarno.bilo bi super kad bi beogradski sindikat prestala da vredja fanove i TH.
![]()
U *** stvarno cu se namuciti. Ucim engleski od 5-te godine,a ovo smo ucili u drugom razredu.
Hmmm....da vidimo....MORAM,JER SI GLUPA! E moje dete ne znam kako mogu da promaSHUJEM poentu komentara kad govorim istinu.
E bas necu!![]()
tkacio:ovo sto si napisala nema nikakve veze sa stranom TH. Bolje obrisi pruku. Ti samo vredjas fanove u cemu je tvoj problem![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Malopre sam tebe branila, a sad si ti mene zashtitila
Hvala.ma vas dve ste fantastichne frendice...
Obe dve smo jake i shtitimo jedna drugu
Jel tako, Jeco?
pravi ste strah i trepet...
Obe dve smo jake i shtitimo jedna drugu

tokio hotel ====> sasa matic![]()
Wow,bravo,nismo znali.Opet promasaj konteksta. Samo dokazuje tvoj zavidan intelekt....Ti uchish engleski od pete godine?!?Ne lupetaj!Ja da ne znam da prevedem ono na srpski, ne bih znala da napishem to na engleskom!To je logichno, idiote jedan!tkacio:
ma vas dve ste fantastichne frendice...
Mi i jesmo prijateljiceObe dve smo jake i shtitimo jedna drugu
Jel tako, Jeco?
![]()

pod tim je mislila na papir i olovku, pošto će im sigurno tražiti autogram. i ja ću se naoružati.
a što se onog beogradskog sindikata tiče, probao sam da mu objasnim koliko je TH važan na današnjoj black metal muzičkoj sceni,ali ne vredi... priznaje da mu se sviđa Billov glas, ali on ostale članove benda ne podnosi.
evo, malopre sam poslao mail jednom albanskom hakeru i rekao je da će ga banovati u narednih 48 sati. i albanci vole TH, baš kao i mi.
salim se volela bi kad bih dobila autogram od svih cetvoro.
odmah priznaju da TH dobra grupa.
nego šta. to je zato što sam car.
jedan mi je napisao da obožava TH i pljuje ih samo da bi ispao glavni frajer na forumu...neću da mu spominjem ime da ga ovi ostali ne bi zezali.