Mrs_Sick
Veoma poznat
- Poruka
- 12.691
E je*aga, propederisali su se mnogo.
Uzas.
Uzas.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Brate, pomazila bih ga al' postim...

E je*aga, propederisali su se mnogo.
Uzas.
Ti time samo promashujesh poentu cele poruke!Odrasti vetj jednom, dete!![]()

to sto poziraju ne znaci da su ******
svaka ti cast stvarno.bilo bi super kad bi beogradski sindikat prestala da vredja fanove i TH.
![]()
vidiš da sam car. slobodno napiši, fency ti si car, nemoj da se stidiš...
evo, sad ću da mu pošaljem privatnu poruku...neće on tu nama da pljuje najbolji bend na svetu...raskrinkaćemo mi njega.
.......................Klanjam ti sevidiš da sam car. slobodno napiši, fency ti si car, nemoj da se stidiš...
evo, sad ću da mu pošaljem privatnu poruku...neće on tu nama da pljuje najbolji bend na svetu...raskrinkaćemo mi njega.

U *** stvarno cu se namuciti. Ucim engleski od 5-te godine,a ovo smo ucili u drugom razredu.Pa nishta, neću da sve ovo prevodim na srpski, imash sama da se muchish oko engleskog
Ti si glupa!tkacio:Zar morash svaku moju poruku da citirash?:headbang:Ja bilo shta da napishem, ti mi bash kazhesh da sam glupa!!!Ti time samo promashujesh poentu cele poruke!Odrasti vetj jednom, dete!
Prekini da mi vredjash drugaricu!!!![]()

U *** stvarno cu se namuciti. Ucim engleski od 5-te godine,a ovo smo ucili u drugom razredu.
Hmmm....da vidimo....MORAM,JER SI GLUPA! E moje dete ne znam kako mogu da promaSHUJEM poentu komentara kad govorim istinu.
E bas necu!![]()

ici ce ici ce, rekao mi je
aj ne se*i
vise mi se svideo tvoj prosli avatar od ovog 
Idem i ja na koncert. Bicu u prvom redu. Al moram dobro da se naoruzam.

ne serem ja uvek kad pitam nesto a ti mi odgovaras i ako nisam pitala tebe![]()
![]()
vise mi se svideo tvoj prosli avatar od ovog
![]()
ha ha ha