Tokio Hotel

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
dobro ovo mi je ionako zadnja poruka pa da je iskoristim za nesto pametno.......aj' uzdravlje svma vidimo se na Sveti Vidovdan!!!!
Good%20Bye.jpg

to je loodilo sa tim tokio hotelom...histerija. mislim, bila sam i ja blesava u svoje vreme, ali - ne ovako. odem na kleptonov koncert izvrištim se tamo i kraj. al', bre, to je klepton. a ovo...čudo jedno.

Bozhe, wi ste stwarno ono... jbt ako ih ne wolite ne morate da pljujete, ne wolim ni ja swe pa nishta prepushtam swakom swoje mishljenje >.> I ne troshim wreme na neshto shto ne wolim.. -.- Ali nemozhesh stoki lepo >.>:roll:

Bozhe, wi ste stwarno ono... jbt ako ih ne wolite ne morate da pljujete, ne wolim ni ja swe pa nishta prepushtam swakom swoje mishljenje >.> I ne troshim wreme na neshto shto ne wolim.. -.- Ali nemozhesh stoki lepo >.>:roll:

OK je to...ali, jedno dete ide pre podne u školu i po podne sluša TH,a drugo obratno...dakle, non stop sam pod TH-om, pa se samo malo žalim...:cry:
ipak nisam očekivala da u 44. godini neću moći da slušam ono što mi se sluša...:oops:
tek sad vidim kako je bilo mojim roditeljima:lol:

:lol::lol::lol:..BAS ME SLATKO NASMEJA....
ako su ovi slatki,ne znam ko nije:razz::razz::razz:
al dobro,jos si mala pa su ti svi slatki....kad porastes,iskristalisace ti se ukus vec8-)
ne koristi reči za koje ne znaš šta znače...Kristališe se plavi kamen u rastvoru sa vodom 8)

Alo,bre!
Moramo da kažemo mišljenje o njima!
a i usput...moram da uđem u LIH ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back