*maidenka*
Aktivan član
- Poruka
- 1.060
sta..?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
/me upada unutra,baca pogled po (chat) sobi...i kaže:
"Zar niko nije pročitao prvi post ove teme?"
ovo je prvi post..pa???Ja ih ne slusam, ali posto je stara tema presla u chat onda nek to bude jedina tema za chatovanje i nijedna vise!
Ovde je dozvoljeno da se prica o TH i bez chata, svaki chat ce biti brisan.
U mom slusaju Grand i TH a pljuju Metallicaunpr. u mom odeljenju slušaju i grand ali pljuju TH![]()
moja deca žive za TH, a ja živim da radim da platim karte za koncert. bedak, a?
Ček', ovi indijanci će imati koncert u Beogradskoj Areni?
A Helloween i Gamma Ray su morali da budu strpani u SKC? :shock:
Ček', ovi indijanci će imati koncert u Beogradskoj Areni?
A Helloween i Gamma Ray su morali da budu strpani u SKC? :shock:
evo ih najsladji twins na svetu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()

..BAS ME SLATKO NASMEJA....nesam ja mislio na njihovu kosu..nego na one male emo fegete od fanova...bilo je 94,95 jedna ekipa skinera koji su sisali "sektase" i pankere...
Bozhe, wi ste stwarno ono... jbt ako ih ne wolite ne morate da pljujete, ne wolim ni ja swe pa nishta prepushtam swakom swoje mishljenje >.> I ne troshim wreme na neshto shto ne wolim.. -.- Ali nemozhesh stoki lepo >.>![]()

ops:
ne koristi reči za koje ne znaš šta znače...Kristališe se plavi kamen u rastvoru sa vodom 8)..BAS ME SLATKO NASMEJA....
ako su ovi slatki,ne znam ko nije:razz::razz::razz:
al dobro,jos si mala pa su ti svi slatki....kad porastes,iskristalisace ti se ukus vec8-)
Bozhe, wi ste stwarno ono... jbt ako ih ne wolite ne morate da pljujete, ne wolim ni ja swe pa nishta prepushtam swakom swoje mishljenje >.> I ne troshim wreme na neshto shto ne wolim.. -.- Ali nemozhesh stoki lepo >.>![]()