Tokio Hotel

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo su Bilčuga i Nenčuga...
ok_257.jpg

nena.jpg

das ist der letzte tag......(das ist,das ist)
das ist der letzte tag
is das der letzte Regen.....
bei der oben aufm Dach????
is das der letzte Sgen
und unsere letzte nacht???????
hat unser Ende angefagen
Egal,wir sind ja noch zusammen............................refren od pjesme letzte tag......(zadnji dan).....

tu* sliku pardon....ali jbf kao sto moj avatar kaze shit happens......ma kao oni tamo koji ih mrze trtomude da su...ne znam ni ja sta ,derposi valjda ali ja znam da to nije istina.....videla sam jednu sliku(u stvari dve!)gde se bill ljubi s nekom devojkom a tom je do sad spavao sa 25 devojaka....ili vise......to mi nekako nije gay...................................

uuuuuu jbt :lol: ko li je došao do tog frapirajućeg podatka :lol:

bravo...ne znam kako ni ja...ali jbg istina je.....njemu je samo to u glavi...sex......salim se...mislim on onako ima veze za jednu noc.......dok bill.......on je ko ja.......on to ne voli,potpuno je romanticna dusa......UBICU SEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:|:-?:-(:x:cry:

TOKIO HOTEL-29. marta u BG areni

e......nemoj da resse!!!!!!!!!!!!!!ozbiljno????????neeeeeeeeeeee.........zasto moraju da dodju?????zasto????????????neeee.......dabogda nikad ne dosli!!!!neeeeeeeee!!!!!!NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!UBICU SE!!!!!!VIDECETE SVI VI DA CU DA SE UBIJEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE............................................:x:cry:

e......nemoj da resse!!!!!!!!!!!!!!ozbiljno????????neeeeeeeeeeee.........zasto moraju da dodju?????zasto????????????neeee.......dabogda nikad ne dosli!!!!neeeeeeeee!!!!!!NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!UBICU SE!!!!!!VIDECETE SVI VI DA CU DA SE UBIJEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE............................................:x:cry:

bas sam sad dosla da bi ti rekla..:D..sad mi je drugarica rekla..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back