Tokio Hotel

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zato nemoj mi molim te glumiti ovde lokalnog klovna, jer nemaš veze...

I da to šo ti slušaš, slušaju samo napaćeni klinci i debili, koji misle da su opaka, strašna mala Luciferova stvorenja...

I da tokio hotel, je proizvod izopačenih umova...

Dobro ti je ovo za lokalnog klovna...jujuju...
Ova se opet pojavila,ta Kristina,ne znam sta oce...
Ocigledno je ili previse zeljna paznje,ili je razmazeno deriste,i hoce da se razlikuje od drugih,jao,mamicu ti,smiri zivce,ako neces da upadnes u ko zna kakve probleme.Volela bih da te uhvati neka grupa PRAVIH (ako znas na sta mislim:ne na tebe)metalaca,pa da te izlupa,i ocerupa ko kokosku...:xpu:xmamicu:xti

zar se ne vidi u nicku koga najvise volim?????pa TOKIO HOTEL NARAVNO!!!!!!!!!!mislim lepo pise TOKIO HOTEL FANOVI COME HERE........a ne.........sta ja znam........i Bill NIJE zensko!koji retardosi......

2658_521888374_bill_et_tom_kaulitz._H122852_L.jpg

GAY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ili
LEZBEJKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ko ce ikada znati? mystery

ma nisu toliko loši
vidi se da imaju talenta

i.. jao koji ste vi ****** što ih ne volite

tacno tako!!!!!!
ako niste znali svi imaju manje od 20 god a znate li koliko su nagrada do sada osvojili!!!!!!!!????Bill i Tom su poceli da se bave mjuzom od 9 godine!!eeeej!?od 9!a vi pricajte sta ocete(od kada su poznati,jedno 2 god osvojili su preko 15 nagrada!!!!)

tacno tako!!!!!!
ako niste znali svi imaju manje od 20 god a znate li koliko su nagrada do sada osvojili!!!!!!!!????Bill i Tom su poceli da se bave mjuzom od 9 godine!!eeeej!?od 9!a vi pricajte sta ocete(od kada su poznati,jedno 2 god osvojili su preko 15 nagrada!!!!)

jao,rekla bih sada nesto...al' netju..
uzetju drugi primer:
i Ceca je pocela sa manje od 20,osvajala je i ona nagrade poput:najvetje si.se godine...
ali je njena muzika sranje...istina boli...sta tjes...:cry::lol:

pazi
dolazi tokio hotel jednom prilikom u beograd i sta radim , kenjam u kesu ( neku tanku da bolje pukne i lepse rasprsi sadrzaj) i bacam im u face .
@ Sekana_th
Pazi Django Reinhardt je sa 13 ili14 godina imao prvu profesionalnu jazz svirku zatim mu je ruka izgorela u pozaru i ostala su mu samo 2 prsta on je sa ta 2 prsta bolje brze i virtuoznije svirao od 90 % najboljih danasnnjih gitarista ...Izmedju ostalog gitarista Dire straits-a je poceo da svira gotaru sa 30 godina....ali ti znas za kretene iz tokio hotela ali neznas npr ko je Django Reinhardt....to je sramota
tvoje misljenje je nebitno...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back