момоа
Stara legenda
- Poruka
- 79.757
sad ti Sema Herisa
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko gdije štosad ti Sema Herisa
da, onomad je pored Pitersona izgledao kao mladic, medjutim pored Pitersona bi i podgrejani les izgledao kulDosta je osedeo
Pogledajte prilog 1310743
obrisano jbg"i ja da naručujem hranu bi insistirala da mi je dostavi osoba bele rase."- autor sa foruma
![]()
https://forum.krstarica.com/threads...lno-izvredjao-radnika-iz-indije.969215/page-5
Zamisli tu situaciju:
"Glovo, vi ste? Narucila sam pljeskavicu ali bih zamolila da mi je donese osoba bele rase"
aha, haos...nije
post 117
ko bi rekao da je ona tako ekstremna, ima vrlo prijatno licenije
post 117
ja te osobe sa Zena zamisljam kao one koje se prve prijave za sekretarsku poziciju u hitlerovom kabinetu. sve su tako basta i cvece kad ono medjutim...ko bi rekao da je ona tako ekstremna, ima vrlo prijatno lice
Neki ljudi su sad u svlacionici u teretani imali priliku da uzivo vide kako nakon treninga izgleda osoba koja preispituje sve svoje zivotne odluke
U ponedeljak nisam mogla da sidjem niz stepenice da idem kuci posle treninga i sedela sam nakon toga 10 min u autu dok nisu noge prestale da mi se tresu dovoljno da mogu da vozim. Danas isto to + ruke.
da, samo sto ja nju "znam" sa fotografija.ja te osobe sa Zena zamisljam kao one koje se prve prijave za sekretarsku poziciju u hitlerovom kabinetu. sve su tako basta i cvece kad ono medjutim...
Malo mu je i glas postao staračkida, onomad je pored Pitersona izgledao kao mladic, medjutim pored Pitersona bi i podgrejani les izgledao kul
Čega trenirašU ponedeljak nisam mogla da sidjem niz stepenice da idem kuci posle treninga i sedela sam nakon toga 10 min u autu dok nisu noge prestale da mi se tresu dovoljno da mogu da vozim. Danas isto to + ruke.
Umesto da sam gledala nesto na netfliksu.
koji je to minutMalo mu je i glas postao starački
Uglavnom ovaj poslednji segment gledam, na temu "Otkud znate da postoji verovatnoća, kad imamo samo ovo ispredsebe moj ti."
Vec to radim. Pa, sort of. Nemoj da se smejes.Čega treniraš
Hoćeš da ti ja predajem vijaču na mlavi

Pa ne znam, 4 sata i 18 i po minuta kaže: "A, šta ti je to NPC? Ja sam iz starije generacije."koji je to minut
U ponedeljak nisam mogla da sidjem niz stepenice da idem kuci posle treninga i sedela sam nakon toga 10 min u autu dok nisu noge prestale da mi se tresu dovoljno da mogu da vozim. Danas isto to + ruke.
Umesto da sam gledala nesto na netfliksu.