момоа
Stara legenda
- Poruka
- 79.843
Sramotnone znam tamo ne idem
samo u Republiku Srpsku![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sramotnone znam tamo ne idem
samo u Republiku Srpsku![]()
Mrzi me da slušam toliko.
Zato sam i premotala na deo gde kaže da voli prave muškarceMrzi me da slušam toliko.![]()
Ti si mi ovde vise kao MerlinkaNaime Nosferatu me ovde doxxovao kao nekog ko takođe voli "muškarčine," kako ih je opisala Tatjana Vojtehovski-Stefanov
E jesi nekiTi si mi ovde vise kao Merlinka
Pa takvi su ti avatari, sta hvaliE jesi neki
Promenila je ime u @gost439532Ма где нам је андроид?
MEDENA! MEDENA! MEDENA! MEDENA!Promenila je ime u @gost439532
Sad ti dodjem sa dejta br 2, ali da li se dejt sa istim moidom računa u dejt br 2 ili je to produženi dejt br 1? Razmišljam, jer kako da nazovemo sledeći dejt sa sledećim moidom: 2 ili 3...MEDENA! MEDENA! MEDENA! MEDENA!
MEDENA! MEDENA! MEDENA! MEDENA!
Rejtujte moj skrepbuk simpinga
I celo vreme ne daš čak ni Dlanovske Pićke, a piješ bezplatno?Sad ti dodjem sa dejta br 2, ali da li se dejt sa istim moidom računa u dejt br 2 ili je to produženi dejt br 1? Razmišljam, jer kako da nazovemo sledeći dejt sa sledećim moidom: 2 ili 3...
O da! Večeras kuvano vinoI celo vreme ne daš čak ni Dlanovske Pićke, a piješ bezplatno?
opa kasja
Kod prve stavke postao sam njen rob, a sa zadnjom me je smecovala. Bozica iz Svedske, koja me ne sljivi ni 2%. Je li ovo san?
Dobro, nije bas K., ali svakako vrlo uverljiva replikaopa kasja
malo ostarela
ali i dalje kao bombonica