Nona2
Poznat
- Poruka
- 9.030
a mozda su Ukrajinke....Ja sve ruskinje odbijam.
Mislim, ne bih da zvučim kao rasista, al što je sigurno sigurno je.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a mozda su Ukrajinke....Ja sve ruskinje odbijam.
Mislim, ne bih da zvučim kao rasista, al što je sigurno sigurno je.
Da, one su ti sad privremeno visa rasa dok rat traje i dok se empatise s njimaa mozda su Ukrajinke....
sad treba hvatati Ukrajince jer bukvalno mogu da emigriraju u svaku civilizovanu drzavu.... sto i rade.....Da, one su ti sad privremeno visa rasa dok rat traje i dok se empatise s njima
Pa da, cak razmisljam da na sledecem popisu uz Hrvat ubacim prefiks Ukrosad treba hvatati Ukrajince jer bukvalno mogu da emigriraju u svaku civilizovanu drzavu.... sto i rade.....
a mozda su Ukrajinke....
Napisi Amin ako se slazes
Sad si me podsetio na one krindz FB seka Perse kad okace: "Ako si pravi prijatelj...etc"Napisi Amin ako se slazes
okaci ovo na zid pet svojih prijatelja da i tebi ne umre majkaSad si me podsetio na one krindz FB seka Perse kad okace: "Ako si pravi prijatelj...etc"
Ako sam te oznacila, nemoj me razocarati.okaci ovo na zid pet svojih prijatelja da i tebi ne umre majka
To je iz vremena Ask.fm-aAko sam te oznacila, nemoj me razocarati.
Ne prizivaj. SNS untermenschi su isterali i Zoranu Mihajlović i Dragana Šormaza sa pozicija.Da i nas napadnu Rusi pa da zapalimo preko Bog da nas vidi
Ako vas interesuju lezbejke u Svedskoj - Fuckin' Amal je vas izbor
Da, ali u takvim provincijama su najbolje zuraje za midzomarИшао сам на гугл мапе да погледам тај градић. Једва сам му нашао клиторис (центар). Има једну улицу и око тога су све неке скромне куће.
Nzm, al me ova klinka iz Fuckin Amala asocira na nju, tako je zamisljam kao tinejđerkuDe je Emily
To i nije losa ideja, taman sletim na aerodrom K-inog rodnog Kärlstada, obidjem grad i onda uzmem rent-a-car za ÅmålOdeš avionom i nakriviš rusokapu