Disko Kauč
Elita
- Poruka
- 24.597
Nalazim i da je Zagreb devojka, koja je volela lošeg momka po imenu Beograd.A divan je. Ali baš je divnica. I na koncertu sam mu bila. Nalazim da je hrvatska scena malo ispred naše.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nalazim i da je Zagreb devojka, koja je volela lošeg momka po imenu Beograd.A divan je. Ali baš je divnica. I na koncertu sam mu bila. Nalazim da je hrvatska scena malo ispred naše.
Ma nzm, meni je to (Masimo, Cetinski, Graso, Giboni) sve isto, osim OliveraA divan je. Ali baš je divnica. I na koncertu sam mu bila. Nalazim da je hrvatska scena malo ispred naše.
Ma nzm, meni je to (Masimo, Cetinski, Graso, Giboni) sve isto, osim Olivera
Masimo je nešto posebno. Ružni dečak. So deep. Plus ne falšira nikad.Ma nzm, meni je to (Masimo, Cetinski, Graso, Giboni) sve isto, osim Olivera
Има југословенски из 1980, глуми га Петар Божовић.B 92 prikazuje neki film o Nikoli Tesli, američka produkcija ofc. Jedino što bih pitala ovaj napaćeni narod kako to da Srbija nema jebeno film o Tesli, like iz 1920., 32., 46., 60., 95. 2001., 2015., 2033. ... Bitno da imamo film o Tomi Zdravkoviću, Valteru, Zoni Zamfirovoj...
Има југословенски из 1980, глуми га Петар Божовић.
https://imdb.com/title/tt0079985/
Тесла ИндустријаИма и пјесма од Тешке Индустрије.
На почетку је баш доста кринџ кад нека баба виче "Ниџо, јабуко, ћерај кући благо!", као да нам дочара Теслине пасторалне почетке.
Али имају симпа Римејк из 2020их без тих Матија Губец момената.

Тесла Индустрија
И римејк с Гораном Караном.
Волео бих метал верзију, нешто у стилу Свилен Конац Проџекта.![]()
Мени одувек био неко вредан дивљења, али никад нисам схватао претерану опсесију њиме као некаквим врхунским научником надљудског интелекта. Лик је био футуриста и визионар, одличан инжењер, креативац, добротвор итд, али научник испод сваког просека. Физику је јако лоше познавао, порицао постојање радијације и ако се добро сећам, електрона (иронијаДа, нека брује неке електричне гитаре у част Тесле, и неке муње и громови и неки асексуални андрогини (али обавезно мршави) извођачки ансамбл. Баш онако како би Он то волео.
Искрено највећу почаст Тесли је одао Илон Маск кад је по њему назвао свој ауто.
Мени је Тесла био језив, јер ми је асоцијација на њега био кабинет за физику, где је његова слика била изнад табле, а пијани наставник нам је као показивао неке експерименте на неким справама последњи Шик Моде 1971. СФРЈ Јованка Броз Стајлинг, Трифазни Штевец.
Тек кад сам се и сам еманциповао сам схватио да је Тесла био Предивни Чудак, секси у својој асексуалности.
).Ja koliko sam shvatila, nije bio aseksualan, već je birao da ne upražnjava seks, jer je seksualna energija u korenu svega, a on nije hteo da je svede na seks već na... well.. Tesla automobili.Да, нека брује неке електричне гитаре у част Тесле, и неке муње и громови и неки асексуални андрогини (али обавезно мршави) извођачки ансамбл. Баш онако како би Он то волео.
Искрено највећу почаст Тесли је одао Илон Маск кад је по њему назвао свој ауто.
Мени је Тесла био језив, јер ми је асоцијација на њега био кабинет за физику, где је његова слика била изнад табле, а пијани наставник нам је као показивао неке експерименте на неким справама последњи Шик Моде 1971. СФРЈ Јованка Броз Стајлинг, Трифазни Штевец.
Тек кад сам се и сам еманциповао сам схватио да је Тесла био Предивни Чудак, секси у својој асексуалности.
Да, а поред тога је патио од читавог низа фобија и поремећаја, што је несумњиво имало огроман утицај на његове одлуке.Ja koliko sam shvatila, nije bio aseksualan, već je birao da ne upražnjava seks, jer je seksualna energija u korenu svega, a on nije hteo da je svede na seks već na... well.. Tesla automobili.![]()
Da, ali mislim da je to samo bio legalni odgovor na pitanje zašto nema Suprugu.Ja koliko sam shvatila, nije bio aseksualan, već je birao da ne upražnjava seks, jer je seksualna energija u korenu svega, a on nije hteo da je svede na seks već na... well.. Tesla automobili.![]()
Da to se kaže "Dosta pičaka u lajkovima ovog posta" kad nema nikogPogresnu sam temu izabrao za cestitku
A ispod svake njene poruke na temi:Elektrika se vratila na forum posle dužeg vremena i prvo što uradi ode na temu o džukelama koje su ubile čoveka da trpa kučkare.
Love it