stugots
Čovek
- Poruka
- 37.334
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa dobro ti je rekla

To potkrepljuje moju teoremu da je i najgori Severozapadnik Maribora vredniji od najboljeg Jugositocnjaka MariboraCvarak ima hrvatske papire sto ga cini savrsenim muskarcem.
ta tvoja teorija je prestroga, meni je OK sve zapadno od Vinkovaca i Osijeka.To potkrepljuje moju teoremu da je i najgori Severozapadnik Maribora vredniji od najboljeg Jugositocnjaka Maribora
Postoje sporenja oko granice, ali odavno je jasno da je to jedina sustinska podela, a ne na dobre i lose ljude etcta tvoja teorija je prestroga, meni je OK sve zapadno od Vinkovaca i Osijeka.
- BIH
da, nekad me je mama budila u 4 kad se vrati s posla, medjutim prosla su i ta vremenaPoruka u temi "Knjiški moljci XVII "pab kod ludog Milančeta"" https://forum.krstarica.com/threads/knjiski-moljci-xvii-pab-kod-ludog-milanceta.962152/post-46210423
Mislim da je dostojno @момоа mišljenje ?![]()

NeCvarak ima hrvatske papire sto ga cini savrsenim muskarcem.
Kod mene puca iz pravca crkve. Ima i neka žurka od 00:00.Odakle ovim ljudima ovolike pare za ove vatromete???
Krijemo se kao gerila jer nas ____________ mrziZbunili ste me , niste više tamo na temi . Na trenutak se prepadoh gde si.
Hajd sad nastavite o geopolitici ja se u to ne razumem
Ma jok to ja lupam@Tvin Konza Što si se toliko naljutila što sam imala dečka makar na kratko? Čak sam poslušala i tvoj savet. Vidim da si me citirala u 15:23 danas ali nigde posta, pa pretpostavljam da je bilo neko nokturno vredan je po sredi.
Ma bre čekaj da editujemMa jok to ja lupam
Dodji da ostarimo zajedno.Kod mene puca iz pravca crkve. Ima i neka žurka od 00:00.
Sad ti greškom saznam da je Sensei đinajlu moderator. Zna li se šta o dotičnom?
И да претежно отвара теме са сексуалним конотацијама.Ja znam samo da je to onaj mita komita