- Poruka
- 86.100
@Tvin Konza tebi kao naidivnioj ocobi sforuma tjelim da potjelim naileptje tjelje osrca a i sire retjemo a i tako dalje <3
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U moje vreme su puštali razne tomove SupermenaKad ce neki novogodisnji serijal Nije Lako S Muskarcima i Svemirci Su Krivi Za Sve, pa da se ubijem
U moje vreme su puštali razne tomove Supermena
Jesi gledao onaj spot kad se braća Tejt voze, a prođu pored izgorelog vozila u nesreći
I to BBC na slucajnosrpskom, sta tek ocekivat od Informera etc
Ma jok, to bi mi samo pokvarilo prizorСекси. Занима ме шта ли се дешава у овом Бару.
Jesi gledao onaj spot kad se braća Tejt voze, a prođu pored izgorelog vozila u nesreći
"Sigurno je žena vozač."
- "Joj, ispašće mi tamponi!"
Ne ali dopao mi se štos od VaushaJesi čula fazon kako zovu Tejta u prdekani?
In cell
Sad i mene zanima sta ga je odbiloh, mozda Dostoevsky
Sad i mene zanima sta ga je odbiloh, mozda Dostoevsky
izadji nekuda jebemtiKad ce neki novogodisnji serijal Nije Lako S Muskarcima i Svemirci Su Krivi Za Sve, pa da se ubijem
Čime li ga je Talib iznervirao, verovatno ga nazvao bigotom aInace, Sem Heris je roustovao Taleba, rekao je da je sarlatan etc
Ne voliš ABS (adult bookstore) slavne rupeMa jok, to bi mi samo pokvarilo prizor
Posetio sam onaj na Zelenom Vjencu i konstatovao da nemaju artikle za strejt muskarce (silikonske vadjajne etc)Ne voliš ABS (adult bookstore) slavne rupe
Nzm, kaze da pise gluposti i lupetaČime li ga je Talib iznervirao, verovatno ga nazvao bigotom a