Tok misli

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nisam čitala prethodna opažanja..
došla sam na pola sata pre izlaska..
danas sam gledala na tv kako ljudi na ostrvu nasipaju pesak da bi kornjačina jaja opstala, kada dođe plima da ih ne uništi, plus onaj faktor gde su hrana grabljivaca
i dalje nisam kupila monton, ovaj mi već ide na pič
mada ga ove godine nisam obukla, kakav je to novembar na polovini, a ni bunde ni monton/doduše ovaj jedan opet obući neću/ obukla nisam?!

pre 3 dana umrla je neka komšinica, stara baba-bio red i malo nered, al umrla
msm nešto kako je kultni aspekt žrtvovanja/po nekom sećanju/ po pravilu izražen nastojanjem da se odobrovolje više sile, da se zaduže i da im se izrazi zahvalnost..kod nas se odavno ne žrtvuje ništa ni za rođenje ni za umiranje, možda to ima smisla.

msm nije moja komšinica, već kod mojih-dakle bivša komšinica, što i nije bitno za poentu žrtvovanja, ona je bila inicijalna kapisla-tj njena smrt
sad sam se predomislila u vezi sa sopstvenim prethodnim postom gde tvrdim da nema žrtvovanja i te kako ga ima-samo je dobio neko manje krvavo prinošenje žrtava, ali paganska crta ostaje, taj sam odnos prema žrtvi koji je zasnovan na usmrćivanju i prinošenju smrti drugog-da bi se dobili određeni željeni darovi
danas to ustvari ide tako što se usmrti cveće ili simbolično jede meso na daći na koju inače nikada kročila nisam đeneraly

Katastrofa! Forumaši ne znaju razliku između marihuane koju puše narkosi i ulja kanabisa koje služi za lečenje i olakšavanje teških bolesti, tj. u medicinske svrhe!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back