Tok misli

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ако уђеш у кревет са непријатељем као ја у буквалном смислу,

почећеш да разумеш логику конструкција као што је:

"Obwohl er die richtige Wahl hätte treffen müssen, tat er was gegenteiliges, was zu einer Katastrophe sehr leicht hätte führen können, wenn sie nicht erwähnte, den Fehler früzeitig gesehen und dafür eine Lösung gehabt zu haben".
Pitaj me ovo za pola godine hahahah

Да би постао један од Нас Европљана мораш заувек да се одрекнеш путлера,
YES
и ускликнеш с љубављу Тити.
NO

EU je izjednačila komunizam sa fašizmom i nacizmom i sve ih svrstala u totalitarne i zločinačke ideologije i režime.
Rumunska Kontrarevolucija meni daleko više odgovara kao i Grčki Kontrarevolucionarni Rojalistički pokret.

EU je trpela tvog Titu iz istog razloga kao i Čaušeskog. Čaušesku nije uveo sankcije Izraelu i priznao je Izrael za razliku od Tite.
To je dokaz da je Tita fašista.

P.S. I Grčki Četnici su nosili brade.:malav:

ceausecu-execution.jpg
640px-Napoleon_Zervas.JPG

YES

NO

EU je izjednačila komunizam sa fašizmom i nacizmom i sve ih svrstala u totalitarne i zločinačke ideologije i režime.
Rumunska Kontrarevolucija meni daleko više odgovara kao i Grčki Kontrarevolucionarni Rojalistički pokret.

EU je trpela tvog Titu iz istog razloga kao i Čaušeskog. Čaušesku nije uveo sankcije Izraelu i priznao je Izrael za razliku od Tite.

ceausecu-execution.jpg

Да, али мораш да се запиташ шта је данас Тита.

Наиме, Звездини Четници су фанови путлера,

док је Тита храбри борац против назадног национализма, последњи Маршал Аустроугарске и антитеза јефтином бурек национализму који га је сменио на овим просторима.

Симболи су нама оно што је данас битно као употребна вредност, не потпуне историјске чињенице.

док је Тита храбри борац против назадног национализма, последњи Маршал Аустроугарске и антитеза јефтином бурек национализму који га је сменио на овим просторима.
Ne mogu ja to. Mnogo mrzim komunizam i SFRJ i Titu da bih mogao da ga hvalim.
Vi samo napred ne smeta mi. Ali znaj da ja sve to organski ne podnosim. Mrzeo sam SFRJ i komunizam i mnogo pre nego što sam postao neoliberal pod tvojim i Pobedonoscevim uticajem.
I lično i uticaj porodice. Mislim ja jedan jedini film iz SFRJ nisam odgledao. Svi ti partizanski filmovi su bili veliki NO-NO u mojoj kući. Zabranjeno od malena.
Forsirajući Tita meni i terajući me da ga hvalim je isto kao da mi tražiš da pojedem punu kofu gowana.:lol:

Poslednja izmena:
Zato sto potajno zelis da te neka iz ndvbgd natakne na plavi patlidzan
Dobro ako ti više odgovara da veruješ da krijem ime te lepotice jer ne želim da imaš sreće u ljubavi nemam ništa protiv.:lol:
Taman da postanem Ikona Homosexualne ljubomore.:per:
Lično dao sam sve od sebe da izađem tvojim željama u susret. Bolje od ovoga ja ne mogu.
Nisam Hari Poter, nemam čarobni štapić. Imaš tamo, raspitaj se. Valjda imaš dovoljno drugara na TW.

YES

NO

ceausecu-execution.jpg
Poslednja Drugarica streljana na štiklama.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back