Smorisha
Buduća legenda
- Poruka
- 37.508
Evo tvitma ko je pitam te
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Evo tvitma ko je pitam te
Jeri to neka desnicmarska meme trol stranica
Pitaj me ovo za pola godine hahahahАко уђеш у кревет са непријатељем као ја у буквалном смислу,
почећеш да разумеш логику конструкција као што је:
"Obwohl er die richtige Wahl hätte treffen müssen, tat er was gegenteiliges, was zu einer Katastrophe sehr leicht hätte führen können, wenn sie nicht erwähnte, den Fehler früzeitig gesehen und dafür eine Lösung gehabt zu haben".
YESДа би постао један од Нас Европљана мораш заувек да се одрекнеш путлера,
NOи ускликнеш с љубављу Тити.
Ma DSS-Dveri BudaleJeri to neka desnicmarska meme trol stranica
Sad se vadis al ti ne idePitaj one - Građanski pokret Građana na TW. Oni su postavili njenu sliku.
Ja samo sam imao sliku u mom TW folderu na kompu.
YES
NO
EU je izjednačila komunizam sa fašizmom i nacizmom i sve ih svrstala u totalitarne i zločinačke ideologije i režime.
Rumunska Kontrarevolucija meni daleko više odgovara kao i Grčki Kontrarevolucionarni Rojalistički pokret.
EU je trpela tvog Titu iz istog razloga kao i Čaušeskog. Čaušesku nije uveo sankcije Izraelu i priznao je Izrael za razliku od Tite.
To je dokaz da je Tita fašista.
P.S. I Grčki Četnici su nosili brade.
![]()
![]()
???????Sad se vadis al ti ne ide
Zato sto potajno zelis da te neka iz ndvbgd natakne na plavi patlidzan???????
Stvarno ne razumem zašto bih imao razloga da te lažem?!
GenauNe smem vise da iskazujem svoje impresije bučericama jer ce A. odma da smara da "nije bucerica nego bas nezni cvetic jel sam ja nekad video bucericu"
Ne mogu ja to. Mnogo mrzim komunizam i SFRJ i Titu da bih mogao da ga hvalim.док је Тита храбри борац против назадног национализма, последњи Маршал Аустроугарске и антитеза јефтином бурек национализму који га је сменио на овим просторима.
Jednom rukom hje.be drugom muti proju moj tiNe smem vise da iskazujem svoje impresije bučericama jer ce A. odma da smara da "nije bucerica nego bas nezni cvetic jel sam ja nekad video bucericu"
Dobro ako ti više odgovara da veruješ da krijem ime te lepotice jer ne želim da imaš sreće u ljubavi nemam ništa protiv.Zato sto potajno zelis da te neka iz ndvbgd natakne na plavi patlidzan
Zato sto potajno zelis da te neka iz ndvbgd natakne na plavi patlidzan
Umeju i da promene, već viđeno.Ne smem vise da iskazujem svoje impresije bučericama jer ce A. odma da smara da "nije bucerica nego bas nezni cvetic jel sam ja nekad video bucericu"
Konkurencija je previše oštra.Ja bih voleo da radim kao novinar u SAD.
Kolumnista tako nešto.
Do jaja je.
Poslednja Drugarica streljana na štiklama.YES
NO
EU je izjednačila komunizam sa fašizmom i nacizmom i sve ih svrstala u totalitarne i zločinačke ideologije i režime.
Rumunska Kontrarevolucija meni daleko više odgovara kao i Grčki Kontrarevolucionarni Rojalistički pokret.
EU je trpela tvog Titu iz istog razloga kao i Čaušeskog. Čaušesku nije uveo sankcije Izraelu i priznao je Izrael za razliku od Tite.
To je dokaz da je Tita fašista.
P.S. I Grčki Četnici su nosili brade.
![]()
![]()
There’s some alternative definition…Ja bih preformulisao patriotizam kao "mrznju prema svom narodu" iliti sto rece Kisjuh "antisrpstvo je preduslov patriotizma"