Tojotin prvi potpuno električni automobil

• Začetnik teme Začetnik teme Foggo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Foggo

Ističe se
Poruka
2.359
Toyota izbacila prvi full battery-EV sa vrlo cudnim imenom...

Strategija im je (bar u Americi) da ljudi iznajmuju (lease) automobile umesto da ih kupuju, i stoga daju super povoljne deal-ove tipa... $0 down and $389 a month

Screenshot 2025-01-18 at 11.41.03 AM.png

Ja volim Tojotu, ali moram da primetim da je taj model po specifikacijama inferioran u odnosu na cenovno sličnukonkurenciju.
Ime su rekli da će izmeniti.

Ako ga vidim na ulici, slikacu ga i post-ovati ovde...za sada mi uglavnom iskacu reklame na YouTube 😀

I kao sto sam napisao (danas sam to procitao uz dorucak i kafu..) namera im je da ga fizicka lica/firme lease prvenstveno, sto znacajno menja pogled na cenu i performanse. Rentas..vozis..platis mesecno...i vratis kad ti vise ne treba, bez bojazni o padu cene ili recimo dugovecnosti baterija

Ako ga vidim na ulici, slikacu ga i post-ovati ovde...za sada mi uglavnom iskacu reklame na YouTube 😀

I kao sto sam napisao (danas sam to procitao uz dorucak i kafu..) namera im je da ga fizicka lica/firme lease prvenstveno, sto znacajno menja pogled na cenu i performanse. Rentas..vozis..platis mesecno...i vratis kad ti vise ne treba, bez bojazni o padu cene ili recimo dugovecnosti baterija
To rade i druge marke. Jedan forumaš je tako uzeo Teslu.

Back