Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
U toj IDEI i MERKATORU, su toliko osjetljivi prekidaci na uredjajima da odmah pucaju
cim ih dohvatis!
Namjerno odem obici kad sam u Bg. bio, sve i jedan prekidac se polomio, koji sam pokusao obrnuti!
Jedva cekam da ponovo obidjem te objekte!
U toj IDEI i MERKATORU, su toliko osjetljivi prekidaci na uredjajima da odmah pucaju
cim ih dohvatis!
Namjerno odem obici kad sam u Bg. bio, sve i jedan prekidac se polomio, koji sam pokusao obrnuti!
Jedva cekam da ponovo obidjem te objekte!
Ни ја нисам никад био у Идеи, у Меркатор нисам одавно улазио, од како сам се начекао на каси пре више година. Мени то доста да изаберем бољег међу конкуренцијом. Не води ме тада чије је власништво, у Мекратору је било смејурија да гледам шта су све упаковали у какве идиотарије и за које паре. Не идем ни у Макси Е, да, Меркур посећујем, да. И Кику, али она је аустријска. Идеа се шири, али то на нашем тржишту ама баш ништа не значи.
А шта би наши могли да науче од овог? Био и онај збуњени славонски Певец, па је прсо ко касица, није се још објеката ослободио..