Miki 13991
Veoma poznat
- Poruka
- 11.546
Utisci?50 originalnih staza,116 takmičenja,70 automobila,35 disciplina...I koja je zahtevnost???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tab503:a kakav je crack?
Secam se da je dvojka bila zesce sjebana i da su morali da se otkacinju opticki uredjaji?
Da li je ova bolje razbijena?
Inace ne verujte u tu zahtevnost.
Zahtevace ona mnogo vise za opusteno igranje sa detaljima.
tab503:a kakav je crack?
Secam se da je dvojka bila zesce sjebana i da su morali da se otkacinju opticki uredjaji?
Da li je ova bolje razbijena?
Inace ne verujte u tu zahtevnost.
Zahtevace ona mnogo vise za opusteno igranje sa detaljima.
68Charger440:Nisam spreman dati $40 za nju. Poprilicno sam siguran da ce za par meseci kostati duplo manje.
ali igra nije nista posebno ... ne svidjaju mi se modeli formula , nisu ovi noviji i mnogo su nezgodne za upravljanje
tab503:A sto se tice nezgodnijeg upravljanja.
Mozda je prilagodjena volanu?
tab503:mislis toca 2 je bila sa star forceom
Nije mi jasno sto su odustali kad je bila dobra zastita. Mozda je preskupa a malo donosi???
A sto se tice nezgodnijeg upravljanja.
Mozda je prilagodjena volanu?
Moze li nekako bez "cupanja cd i dvd", a ako ne moze, mora li svaki put kad je igram da ih "cupam", ili samo pre instalacije?polarnimeda:Pa brate...- iscupaj cd/dvd rom (tj. kabl iz njega)...
U tom slucaju necu ni da je instaliram. F.ck Toca!polarnimeda:Sta da ti kazem- sigurno je moguce i bez cupanja, ali je sa cupanjem jedino sigurno. Najbolje da iscupas cd/dvd i da ih ukljucujes samo kada ti trebaju, a ne da ih iskljucujes kad ti treba igrica. Mozes da probas i drugacije, ali ja se ne bih zezao, i zbog svog i zbog zdravlja kompa!
polarnimeda:Mozes da probas i drugacije, ali ja se ne bih zezao, i zbog svog i zbog zdravlja kompa!