Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta je to sa tobom i OTO-em?da li ste radili oto u shkoli? ko vam je crtao crteze? da li ste voleli da testerishete testericama i kako vam je to islo
koga je to zateklo... : )
Oto sam razbijao..kako je to bilo dobro..ja odradim devojcicama posle one nesto menida li ste radili oto u shkoli? ko vam je crtao crteze? da li ste voleli da testerishete testericama i kako vam je to islo
koga je to zateklo... : )
Oto sam razbijao..kako je to bilo dobro..ja odradim devojcicama posle one nesto meni![]()
Ma nem pojma..nisam obraco paznju..bile su pune ruke posla![]()
Oto sam razbijao..kako je to bilo dobro..ja odradim devojcicama posle one nesto meni![]()
Ej bree...samo li se hvalis....![]()
a je l ti ostao oziljak?U pocetku mi je tata crtao ramove - ne mogu da se setim kako se tacno zove onaj okvir,a ja sam crtala slike.Secam se da me je ucio da crtam sa 2 lenjira.Meni je u pocetku bilo nezgodno,ali sam vrlo brzo savladala.Testerisali smo zajedno.Ja najveci deo,a on neke finese.Secam se da smo pravili djubravnike od lima.I dan danas ima oziljak na prstu.Stavila sam taj lim u torbu i kad sam htela da ga izvadim posekla sam prst na njega.Majko moja,odvalila sam pola mesa.I dan danas imam oziljak od toga
Gde baš nadje "OTO"?
A "Odbrana i zaštita"?
Fosil forumaši su imali i "Marksizam".....
ja obozavala tehnicko crtanje, ali obozavala..; testeris'o mi miki![]()
Secam se kad smo na tehnichkom pravili elektromotor, za domatji. Malo bakarne zhice, parche lima, pa ajd iskroji, namotaj i prikljuchi ga da se vrti. Iako je moj cale vrlo ozbiljno shvatio izazov to sranje nije htelo ni jedan obrt da napravi... Kao ni nikom u razredu, uostalom. Ali bitno je da se chovek lepo zabavio pod stare dane.
OTO su ukinuli od kad su navrli Kinezi.... Ko će da se zamlaćuje da nešto pravi kad sve to ima da se kupi kod njih....
Šta je to sa tobom i OTO-em?
Ništa. Neko je opet podigao fosila![]()