TO

[Mrzela sam OTO, testerisanje testericom mi je bila noćna mora.
Ni crteži mi nikako nisu išli, a morala sam sama da ih crtam.
Mnogo kasnije sam naučila i zavolela teh.crtanje ( i građevinsko i mašinsko ).

U pocetku mi je tata crtao ramove - ne mogu da se setim kako se tacno zove onaj okvir,a ja sam crtala slike.Secam se da me je ucio da crtam sa 2 lenjira.Meni je u pocetku bilo nezgodno,ali sam vrlo brzo savladala.Testerisali smo zajedno.Ja najveci deo,a on neke finese.Secam se da smo pravili djubravnike od lima.I dan danas ima oziljak na prstu.Stavila sam taj lim u torbu i kad sam htela da ga izvadim posekla sam prst na njega.Majko moja,odvalila sam pola mesa.I dan danas imam oziljak od toga

Ja sam jako mrzela OTO...
Stalno sam terala ukucane i komsije da mi prave one kucice, da mi seku onaj sper testericom, jer sam ja to krivo radila...Ali - nekako - na kraju uvek sam imala 5...Morao je da mi da zbog proseka...

Poslednja izmena:
U pocetku mi je tata crtao ramove - ne mogu da se setim kako se tacno zove onaj okvir,a ja sam crtala slike.Secam se da me je ucio da crtam sa 2 lenjira.Meni je u pocetku bilo nezgodno,ali sam vrlo brzo savladala.Testerisali smo zajedno.Ja najveci deo,a on neke finese.Secam se da smo pravili djubravnike od lima.I dan danas ima oziljak na prstu.Stavila sam taj lim u torbu i kad sam htela da ga izvadim posekla sam prst na njega.Majko moja,odvalila sam pola mesa.I dan danas imam oziljak od toga
a je l ti ostao oziljak?:think:
:whistling::lol::lol::lol:

Volela sam da crtm i, koliko se sećam, sama sam crtala. Testerisanje mi nije išlo od ruke. Stalno su mi pucale testerice, a testerisala sam krivo.

Lepo sam crtala, ali sam mrzela OTO iz sve snage, zbog testerica, iako smo imali super nastavnika - prosto mi nije išlo od ruke... Ali, sudbina ume tako da ti vrati milo za drago! Od kada sam počela da radim (nisam stolar), skoro da se i ne rastajem od raznih alata, pa i testere, i, za divno čudo, umem da koristim razne alate! Ko bi rekao? Ne zna čovek šta ga čeka iza ugla.

Secam se kad smo na tehnichkom pravili elektromotor, za domatji. Malo bakarne zhice, parche lima, pa ajd iskroji, namotaj i prikljuchi ga da se vrti. Iako je moj cale vrlo ozbiljno shvatio izazov to sranje nije htelo ni jedan obrt da napravi... Kao ni nikom u razredu, uostalom. Ali bitno je da se chovek lepo zabavio pod stare dane.

Eto, a nama nisu nudili da se igramo sa strujom, osim na časovima fizike! Da je to bilo na TO, ja bih se baš lepo zabavljala, ali one testerice, ... a tek šmirgla, nju i danas ne podnosim!

pa mene su odbrane i marskizmi zaobiushli ali oto je sigurno nesto sto cu pamtiti :I

eh otkrice mi je da ima ljudi koji su to voleli, meni su to bili preteshki zahtevi, sad bih drugacije tome pristupila, verovatno bih se trudila da sama pravim one kucice... tad su mi crtali sad se stidim malo

Meni se bas dopadalo to testerisanje, ali sam teh.crtanje mrzela. Ni dan danas ne volim da se bavim nicim sto zahteva preciznost

Back