To su ti isti ljudi iz SNS-a koji su uklonili kotve sa nastrešnice u NS i koji su uklonili Srbe koji su pružali otpor Šiptarima na Severu Kosova

eto demokratske doskočice...

Pogasite banke, dovedete strane franšize, "iju loša ekonomija kriv Vučić"
Jel taj retardirani rad?
ti ne vidiš da su naprednjaci isti kao DOS i da nastavljaju sa sistematskim uništavanjem resursa ove zemlje koje su započeli žuti...pominješ banke pa komercijalnu banku su prodali za siću Siniša Mali i Vučić...žuti lopovi su samo preobukli dres i postali napredni lopovi...jedino što se promenilo je što je retorika primitivnija i izrazit je govor mržnje prema oponentima i pljačka se i ugrađuje još beskrupuloznije...

Znaci oni su ubili namerno te ljude da izazovu potencijalno odvajanje Vojvodine?
Не бих рекао да су то намерно урадили. Лоше одрадили посао, разуме се, али да се покуша да се експлоатише трагедија, то сигурно, мада мислим да је недовољно за цепање. Мора прво САД да одобри.

oces da kazes da je vlasnik gemaxa odgovoran za smrt olivera ivanovica?

ajde ne glupetaj
Вучко и његова екипа су одговорни за све. Радојичић на пример, који је мафијаш.

Чим је смакнут Ивановић, Шиптари добише све.

Znaci oni su ubili namerno te ljude da izazovu potencijalno odvajanje Vojvodine?
nista nije iskljuceno`, jer mi vidimo da se odgovorni stite od strane sns-a, a napada opozicija koja trazi zadovoljenje pravde

ostavke, i to vesica, a hapsenja? hapsi se opozicija, znaci imamo opet zamenu teza, i do juce su nam sns botovi pricali da su hrvati problem jer se nasladjuju, sada pricaju diverzija, kao ova slavenska, na kraju ce da budu strane obavestajne sile i atentat na stranku i komandanta - znaci sns lazovska masina nista ne radi, osim sto stiti ubice iz svojih redova, i gleda da se obracuna sa opozicijom gazeci preko leseva... sve dok se ne pojave autonomasi koji ce na kraju da traze otcepljenje

nista nije iskljuceno`, jer mi vidimo da se odgovorni stite od strane sns-a, a napada opozicija koja trazi zadovoljenje pravde

ostavke, i to vesica, a hapsenja? hapsi se opozicija, znaci imamo opet zamenu teza, i do juce su nam sns botovi pricali da su hrvati problem jer se nasladjuju, sada pricaju diverzija, kao ova slavenska, na kraju ce da budu strane obavestajne sile i atentat na stranku i komandanta - znaci sns lazovska masina nista ne radi, osim sto stiti ubice iz svojih redova, i gleda da se obracuna sa opozicijom gazeci preko leseva... sve dok se ne pojave autonomasi koji ce na kraju da traze otcepljenje
Опозиција не постоји

Prava opoziciona stranka koja je u vladi ne postoji, ako hoces opoziciju koja nije u vladi to je Vera, Nada i Ljubav i Pokret Moba i to je to.

Prava opoziciona stranka koja je u vladi ne postoji, ako hoces opoziciju koja nije u vladi to je Vera, Nada i Ljubav i Pokret Moba i to je to.
Има она група ПУФ или како беше, они нису у влади. Иначе све српске опозиције или раде за владу или за странце, само друге странце у односу на владајућу партију.

Има она група ПУФ или како беше, они нису у влади. Иначе све српске опозиције или раде за владу или за странце, само друге странце у односу на владајућу партију.
Ma to su pokreti,kao i vera nada..i Moba....znaci politicke stranke koje su prava opozicija ne postoje u Srbiji.

Ma to su pokreti,kao i vera nada..i Moba....znaci politickih stranaka koja su prava opozicija ne postoje u Srbiji.
Тачно, и да постане нешто, сутра би им претили или би их поткупили.

Тачно, и да постане нешто, сутра би им претили или би их поткупили.
..ili otkupili kao u slucaju Dveri, Bosko Obradovic je direktno odgovoran za raspad Dveri.

..ili otkupili kao u slucaju Dveri, Bosko Obradovic je direktno odgovoran za raspad Dveri.
Па да. Сећам се и оног лика, како се зваше, "Бели", мој ортак га познаје, и овај му рекао да су му долазили ови из ДБ да му припрете.

Heroj?
Kad sam ja to rekao, ja sam otkad pisao da je ona udbasica i ubaceni spijun sa svojom laznom strankom.
Могло је јасно да се види, јер ако је неко убачен, дозвољено му је да излази на ТВ и да гостује и шта све не, а ако не, онда га само видиш по Информеру и слично.

Могло је јасно да се види, јер ако је неко убачен, дозвољено му је да излази на ТВ и да гостује и шта све не, а ако не, онда га само видиш по Информеру и слично.
Bas tako kao i Nestorovic i ostala ekipa na Balkan Infu, Pinku.....

Bas tako kao i Nestorovic i ostala ekipa na Balkan Infu, Pinku.....
nestorvic je napao opoziciju i odbranio vlast sa tvrdnjom da se sprema obojena revolucija, i od tada ga nema
ti napadas boska, i zato vam je i ovako, vucic tako moze vecno da vlada

Opoziciju koja se bavi nasiljem na protestima treba dobro ispendrečiti i poslati da rade nešto korisnije.
Recimo da tucaju kamenje.
vlast ubila 14 ljudi, stiti odgovorne kao i uvek, samo sada je broj dosao do 14, i sada bi da pendreci opoziciju koja trazi pravdu - to samo u truloj srbiji kojom vladaju sns botovi oprane pameti i aljek siftar koji bi da ubija 100 za 1.

da je poginulo 100 ljudi, jel bi rezim onda uhapsio vec odgovorne? ne bi, jer jer je rezim ubica, sns je odgovoran, zato ne hapsi samogfa sebe, i za doljevac, io za banjsku, i za tenkistu itd - ljudski zivot nista ne vredi sns sekti, niko nikada ne odgovara, rezim tako hoce, jos je crni humor - robijanje za drugog, za pare, eto dokle je diska vasa korumpiranost, pokvarenost, do trulezi, nema dalje, zahvaluite aljeku siftaru, dok sam ja tu ziveo srbvi nismo bili takvi, ja vas ne znam, koji ste vi narod danas, samo osecam bliskost sa

Poslednja izmena:

Back