aleksa ndar
Elita
- Poruka
- 17.732
da cujem slabice koji su prestali piti i konzumirati droge zbog parceta piccke sto smrdi ispod suknje...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da cujem slabice koji su prestali piti i konzumirati droge zbog parceta piccke sto smrdi ispod suknje...
![]()
atzo el se opet hvalish shto si alkos i narko
hbt chega se pametan stidi![]()
crni aco to ne smrdi, to miriše lepo...
misim kvalifikacija vagine ti baš i nije na mjestu...
jos pametniji se time ponosi![]()
a dobro sha sad
on je bio samo sa onima shto smrde
i nije bitno shto celi balkan sad to
zna jelte
to te jebbe aco...tebe i još mnoge ovde druge...to što želite da vas svi skontaju pošto poto...da ne ostanete neshvaćeni...
to te jebbe aco...tebe i još mnoge ovde druge...to što želite da vas svi skontaju pošto poto...da ne ostanete neshvaćeni...
idem u kafanu da vim šta serru...![]()
haha je l neko ostavio zbog mene![]()
Boze kakva li ce veceras pppizdarija da ispadne na slikama
A ne mogu da cekam , ocu spavam
Coa aj zvekni jednu da razbijes monotoniju malo
![]()
mislis sliku? nemam vise...posto na ovom hard disku nemam nista imam onih tri cetri onih malo starijih al njih sam postao vec
Pusio nisam nikada , prestao da pijem u prncipu nisam , mada smanjio na minimum minimuma , ali samo zbog sebe
Zamisli da postavi bilo koji slican ultimatum , al bi bilo goodbye charlie![]()
pa eto sam kazes da si smanjio pice na minimum zbog sebe ....koja bi onda razlika bila da te je devojka koju volis i koja te voli zamolila da smanjis ..zbog sebe i nje ...point je da ti zeli dobro ...svaka normalna devojka ne bi trpela nekog ko se cesto opija ...dakle ne vidim zasto bi to bio ultimatum ...![]()
pa eto sam kazes da si smanjio pice na minimum zbog sebe ....koja bi onda razlika bila da te je devojka koju volis i koja te voli zamolila da smanjis ..zbog sebe i nje ...point je da ti zeli dobro ...svaka normalna devojka ne bi trpela nekog ko se cesto opija ...dakle ne vidim zasto bi to bio ultimatum ...![]()