S_K_V_O
Iskusan
- Poruka
- 6.181
jao kako si mi pomogla sad, nemaš pojma!Malo mi je tesko da ti poverujem, gde bas nadje ovaj izraz?
Salim se. Mislim da je taj tvoj decko poricao da su stvari njegove jer nije sam sa sobom nacisto - on misli da to nije ok, oseca se kriv, pa se zato branio. da misli da je ok, rekao bi ti gledaj svoja posla, ovo je moja lica stvar ili nesto slicno...
To je mac sa dve ostrice. Ima Milan Kundera - a on zna znanje - pricu, ako se dobro secam zove se "Lazni autostop" kada devojka (inace nevinasce) tako pali svog decka... koji se, cinjenica, napali, ali posle prestane da je voli...![]()
No, mislim da nema razloga za zabrinutost, volite se, sve cete se lepo dogovoriti, samo nemoj da ga teras na neka hevi priznanja... i molim te nemoj da se oblacis kao francuska sobarica
Pozdrav
davno sam pročitala prvu priču u jednoj zbirci priča. i mnogo mi se svidela. sticajem okolnosti zbirka ubrzo nije bila u mojim rukama, a ime pisca nisam zapamtila.... nebrojeno puta mi je palo na pamet kako bih volela da znam ko je to pisao, i da nastavim sa čitanjem... tražila sam je... i mislim da sam upravo prepoznala tu priču.