TO NIJE BIO GRAĐANSKI SKUP! Mirjana Karanović bez dlake na jeziku otkrila zašto se ni

Mračak@

Elita
Poruka
24.612
Glumica Mirjana Karanović, jedna od najavljenih govornika na protestu opozicije održanom u subotu u Beogradu, otkrila je zašto je taj skup iznenada napustila i kako su je organizatori nasamarili govoreći joj da je to građanski, a ne politički protest.

Ušla sam među ljude i stajala tamo, ništa nisam govorila, ali mi je to sve bilo besmisleno i onda kada smo krenuli u šetnju, shvatila sam da to nije građanski skup, jer sam odmah u drugom redu kolone videla stranačke funkcionere ili političke grupe. Tada sam se zahvalila i rekla: "Odoh kući" - rekla je Mirjana Karanović za Danas i dodala:

- Meni je sve ovo besmisleno. Besmisleno je da sam ja toliko važna nekim strankama i da sam politička opasnost. Moje prisustvo na tom protestu nisu želeli, ne vlast, nego upravo stranke koje su učestvovale na protestu.

https://www.alo.rs/vesti/politika/m...u-kad-sam-videla-stranacke-lidere/201029/vest

Meni je sve ovo besmisleno. Besmisleno je da sam ja toliko važna nekim strankama i da sam politička opasnost. Moje prisustvo na tom protestu nisu želeli, ne vlast, nego upravo stranke koje su učestvovale na protestu.

Bilo sta u Srbiji je besmisleno. Osim doci iz inostranstva u svoje vlasnistvo, i drkati qurcu. Provoditi se, bez obaveza. Ali bio kakav smisleni posten rad je osudjen na sigurnu propast. Iz 1 u 1. Kvota 1. :mrgreen:

_nobody_

Одмори мало, мрачак, јеб'о те Синиша Мали тако орног и активизму склоног.

Budi pristojan, na forumu si.

Носцев,u pravu je ovaj sendvicar...:rtfm:
Treba da mu kazes,mracak,sendvicaru,trebao bi sinisa mali da stupi u sexxualni odnos sa tobom,kao pasivnim partnerom,tako ornog i aktivizmu sklonog...
A ovako kako ti pises,ispadne da je mracak neka kuccka obicna,a ne bot-sendvicar prve klase.

Ко зна шта је Карановићка изјавила и да ли је уопште дала икакву изјаву за Ало.

Ево је Карановићка са Дулетом Вујошевићем најнормалније учествују на скупу осим што нису говорили, али како сам већ казао Трифуновић је дуго причао па би још ово двоје заиста сморили учеснике, а који су желели да што пре крену у протестну шетњу због које су и дошли:

47689384_1118245238343568_3689779685002051584_n.jpg

Poslednja izmena:
Izmanipulisani kao magarci. :lol:

- - - - - - - - - -

Treba da mu kazes,mracak,sendvicaru,trebao bi sinisa mali da stupi u sexxualni odnos sa tobom,kao pasivnim partnerom,tako ornog i aktivizmu sklonog...
A ovako kako ti pises,ispadne da je mracak neka kuccka obicna,a ne bot-sendvicar prve klase.

Smiri se, nemoj da imas pervezne misli. Ovo je ipak forum. Suzdrzi se i smiri.

Ево је Карановићка са Дулетом Вујошевићем најнормалније учествују на скупу осим што нису говорили, али како сам већ казао Трифуновић је дуго причао па би још ово двоје заиста сморили учеснике, а који су желели да што пре крену у протестну шетњу због које су и дошли:

...ali mi je to sve bilo besmisleno i onda kada smo krenuli u šetnju, shvatila sam da to nije građanski skup, jer sam odmah u drugom redu kolone videla stranačke funkcionere ili političke grupe. Tada sam se zahvalila i rekla: „Odoh kući.“
https://www.danas.rs/drustvo/mirjana-karanovic-besmisleno-je-da-sam-ja-politicka-opasnost/

Veni, vidi, kući idi.

Ne razumem temu. Što bi meni trebalo da bude relevantno šta misli Mirjana Karanović? I ja sam bila tamo - zato što sam osećala potrebu da negde izrazim svoj protest, a ne zato da bih slušala govorancije ovoga ili onoga ili da bih 'podržala' opoziciju. I bila sam tamo onoliko koliko mi je to odgovaralo. Nebitno mi je ko je bio u prvom ili drugom redu i koji su razlozi drugih da se priključe ili pak da "odu kući".

Ко зна шта је Карановићка изјавила и да ли је уопште дала икакву изјаву за Ало.

А шта то у причи мења што једна таква сподоба није учествовала у том протесту?

А шта то у причи мења што једна таква сподоба није учествовала у том протесту?

То мрачњак зна. И његове газде.

- - - - - - - - - -

А шта као је обоје? Правда за мрачњака! :lol:

PV.jpg

Back