Mystic+
Stara legenda
- Poruka
- 91.001
Poštovani prijatelju/ce, neću Ti se obratiti slengom "kinizmom protiv cinizma", razlog za to pronađi u delu mog prijatelja Sloterijka na tu temu, jer moj specifičan sleng sam godinama usavršavam i usavršio do granica da je, zaista, specifičan, prepoznatljiv i da ne postoji niko ko bi se mogao predstaviti kao ja (Mnogi su pokušavali, čak i na ovom mediju: Krstić, Šaper, Rakić, ali su odustali shvativši da tako ispadaju još veće budale), već ću ti se obratiti kao čovek čoveku, sa svim vrlinama i manama ljudskim . To što činiš nema nekakvog smisla, nikada nikome neće, mada i to mnogi žele, jer osporiti mene, kao bit, osporiti smisao mog postojanja je besmisao … Biće mi čast, od obrazovanih ljudi se to i očekuje, da mi osporiš, dopuniš, formulišeš, lepše uobličiš ono što i o čemu pišem, a ne mene … Mene nekada neće biti, ali ono što činim će iza mene ostati … Ostaće nešto i iza Tebe, poštovani prijatelju, ukoliko sa obraza skineš tu demonsku masku, predstaviš se svojim imenom i prezimenom, i ukoliko uložiš svoje znanje u nešto što će da se rasvetli, oblikuje, dokaže i pokaže … Nadam se da smo se razumeli i da ćeš poslušati taj moj dobronamerni savet …
Ако је само ово тачно онда си достојан јавности !