To mama!

@MrNapokon možda malo pretjeruješ. Nisam ni ja stekla utisak da joj majka nameće takav odgovor. Možda je od nekog drugog čula.

Recimo npr.moju stariju kćerku kad sam bila u trudnoći sa blizankama su vaspitačice pitale šta ti mama nosi,misleći na pol. Ona je ko iz topa odgovorila krvopije. :zcepanje:
Sad kad ovako pišem komotno bi mogao da pomisliš a lude majke tj.mene šta govori. :mrgreen: A zapravo istina je ta da je čula od mog ginekologa. Loša mi je bila krvna slika,čovjek se slikovito izrazio. Morate da pijete neke preparate da ne završite na transfuziji,blizanci su prave krvopije.

Djeca upijaju kao spužve a ne možeš ni da ih izoluješ od svega.
Šta će dijete s tobom kod ginekologa i je li taj ginekolog normalan da upotrijebi taj izraz pred djetetom? O Bože, sve luđe od luđeg..

Šta će dijete s tobom kod ginekologa i je li taj ginekolog normalan da upotrijebi taj izraz pred djetetom? O Bože, sve luđe od luđeg..
To je bilo davno. Nisam tad išla na UZ,već kao i kod svakog drugog dr odnijela mu nalaze da pogleda. Ne vidim ništa loše što sam kćerku povela. On što je rekao mislio je metaforički,dešava se da nekom nešto izleti.
Ona danas ima 25god i smijemo se tome kad se sjetimo.

Back