- Poruka
- 68.786
I tjad tju sad lepo sve to da tjnimi i objavim svima
majka:
hihih
tjerka:
hihih
majka:
hihih
tjerka:
hihih
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne vise. Svi koji su mi bili na ignor-u, vraceni su na staro.Jel ti mene bese ignorises brate ili sta?
Sto kmecim jbte, brinem se za nasu populaciju.Sad opet kmeči kao i na svaku temu.
Ta te boli *****?A koliko ti imas dece?
Druze, ti si usao sa napadom na moje lik i delo a ne u vezi sa temom. Sto se teme tice, ti se rekao nije, ja sam rekao jeste i to je to. I dole sam i obrazlozio. Necu da ponavljam 100x dok druga strana ide u krajnosti i kao sto rekoh demagogiju.Pa pretpostavljam 0. A kazes da se boris za nasu populaciju. A vredjas osobu koja ipak ima decu. Tako da ti je borba lazna i go kurrrac...Kao sto si i ti. Spas za populaciju i naciju je da odes na neki set terapija za bes i ogorcenost.
Gubiš se.Kakva su ti usta?
Znam tacno sta te pitam.Gubiš se.
Majka je odgovorna za svoje dete.@MrNapokon možda malo pretjeruješ. Nisam ni ja stekla utisak da joj majka nameće takav odgovor. Možda je od nekog drugog čula.
Recimo npr.moju stariju kćerku kad sam bila u trudnoći sa blizankama su vaspitačice pitale šta ti mama nosi,misleći na pol. Ona je ko iz topa odgovorila krvopije.
Sad kad ovako pišem komotno bi mogao da pomisliš a lude majke tj.mene šta govori.A zapravo istina je ta da je čula od mog ginekologa. Loša mi je bila krvna slika,čovjek se slikovito izrazio. Morate da pijete neke preparate da ne završite na transfuziji,blizanci su prave krvopije.
Djeca upijaju kao spužve a ne možeš ni da ih izoluješ od svega.
To sam i uradio, pa mi je Sara rekla da se okupam i sredim tjivot.E sad mogla je ovo,možda je trebala ono. Možda ni ona nije promislila,već joj bilo smiješno pa okačila.
Meni je recimo besmisleno što pojedini roditelji intenzivno kače svoju djecu po društvenim mrežama. Prvi mjesec,prvi osmjeh,zubić,koraci,treći mjesec,šesti,deveti,godina...do besvjesti,nikad kraja. Nije zlonamjerno,a može biti opasno.
Mnogo toga nije kako treba al ne možeš ništa sem da kažeš to nije uredu i ne bih ovo nikad.
Bolje da odvede dijete logopedu nego što je uči ovome. Malena ima problem sa govorom, za svoj uzrast nejasno priča. Mada kad čujem čemu je mater uči i bolje da ne priča. Bez zezanja, da sam ja neko, kao što nažalost nisam, ovakvim majkama bih oduzimala djecu na neko vrijeme dok ne prođu obuku za roditeljstvo. Užas.
Onog ko je mene vaspitavao treba da spomeneš okupan, počesljan i na koljenima da budeš!Који комуниста је тебе васпитавао, када родитељи по теби треба да прођу обуку?!?