- Poruka
- 68.861
Tako je mamice, samo uci cerkicu kako se mrze muskarci. Divno divno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja se salim sa njima tako. Nema niceg zlog tu.Ne kapiram gde je ovde mrznja prema muskarcima? Rekla je da decaci treba da imaju mozak i da budu "ludi" da je zasmejavaju...u smislu duhoviti...
Insinuacija da su muskarci generalno bez mozga i dosadni pa treba da imaju to kao nekakav osnovni kvalitet.Ne kapiram gde je ovde mrznja prema muskarcima? Rekla je da decaci treba da imaju mozak i da budu "ludi" da je zasmejavaju...u smislu duhoviti...
То се каже једноставно. "Требају да буду духовити."Ne kapiram gde je ovde mrznja prema muskarcima? Rekla je da decaci treba da imaju mozak i da budu "ludi" da je zasmejavaju...u smislu duhoviti...
vi ženetine iz opozicije samo etiketirateDva zenomrzca![]()
Akcenat na “zenetine”vi ženetine iz opozicije samo etiketirate![]()
Ma znam tu mamu, nažalost kćer moje sestre voli taj kanal, dopustim joj kad je kod mene par klipova da pogleda. Ne znam, nisam roditelj pa da ne pametujem previše ali nenormalno. Šta sve majke neće uraditi za klik i lovu, nevjerovatno. Inače kad pričam sa prijateljicama koje jesu majke i imaju djecu tog uzrasta kažu da je kod njih kući Arija STROGO zabranjena, mislim da joj je ova djevojčica sestra.Sad sam u stvari odslusala ovo.
Devojcica je verovatno previse razmazena pa ovako prica, mislim nije za logopeda...
a ovaj vid sale ili razgovora ni meni se ne svidja.
Ne znam gde si ti tu video da ona nju uči da mrzi muškarce.Tako je mamice, samo uci cerkicu kako se mrze muskarci. Divno divno.
Ovo je bar ekranizovano koliko samo ima njih "nestrpljivih" da u svojoj površnosti koju su izgradili vremenom (posledica lenjosti) ne poštuju dečji uzrast i potrebeBolje da odvede dijete logopedu nego što je uči ovome. Malena ima problem sa govorom, za svoj uzrast nejasno priča. Mada kad čujem čemu je mater uči i bolje da ne priča. Bez zezanja, da sam ja neko, kao što nažalost nisam, ovakvim majkama bih oduzimala djecu na neko vrijeme dok ne prođu obuku za roditeljstvo. Užas.
Naravno da ovdje ima prostora za logopeda. Djevojčica je starija od 4, nema tolerisanja u izgovoru.Sad sam u stvari odslusala ovo.
Devojcica je verovatno previse razmazena pa ovako prica, mislim nije za logopeda...
a ovaj vid sale ili razgovora ni meni se ne svidja.
a gde je rekla da dečaci imaju pišu?Ne znam gde si ti tu video da ona nju uči da mrzi muškarce.![]()
Ne, nego je rekla da se ne druzi sa muskarcima koji nemaju mozga. Nije rekla da svi muskarci nemaju mozga. Ali svako cuje ono sto zeli.Insinuacija da su muskarci generalno bez mozga i dosadni pa treba da imaju to kao nekakav osnovni kvalitet.
Mozda, imam sina, nemam iskustva sa vaspitanjem devojcica.Naravno da ovdje ima prostora za logopeda. Djevojčica je starija od 4, nema tolerisanja u izgovoru.
Da da dobra demagoska fora.Ne, nego je rekla da se ne druzi sa muskarcima koji nemaju mozga. Nije rekla da svi muskarci nemaju mozga. Ali svako cuje ono sto zeli.
Ne podmeci zloco.Sad ti i deca smetaju!
Zatrovan si mrznjom.
Ne zaboravi da ce I cerka joj jednog dana biti zenaNe podmeci zloco.
Mislim na majku koja uci cerku ovako. Ona mi smeta.
Nisam ja demagog nego si ti ili gluv ili glup.Da da dobra demagoska fora.