To je ta hrabra vojska najdemokratskije drzave bliskog istoka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pobise se u Somaliji Hutus i Tucis, milion mrtvih za godinu dana i niko ne pise o tome.
Sta nas boli Q za arape i izrael ?
Nasli srbi da se svadjaju zbog dve strane od kojih nemaju ama bas nikakve koristi :dash:

bliski istok je bliski istok, kroz americku politiku politiku prema palestincima se ko u ogledalu pokazuje njihovo tretiranje srbije.
drugo, taj konflikt je pretnja svetskom miru, vise nego bilo koji drugi. bez obzira na brojke.
pitanje je i pravde takodje.

a i jevrejskog antisrbizma

bliski istok je bliski istok, kroz americku politiku politiku prema palestincima se ko u ogledalu pokazuje njihovo tretiranje srbije.
drugo, taj konflikt je pretnja svetskom miru, vise nego bilo koji drugi. bez obzira na brojke.

Tretman Srbije i Srba od strane SAD ima mozda jedino veze za tim sto Arabske drzave su poplatile SAD da bude na strani Muslimana.

Nista vise.

A inace nisam siguran da najveci deo Jevreja zna gde se nalazi Srbija i sta su Srbi.

Tretman Srbije i Srba od strane SAD ima mozda jedino veze za tim sto Arabske drzave su poplatile SAD da bude na strani Muslimana.

Nista vise.

A inace nisam siguran da najveci deo Jevreja zna gde se nalazi Srbija i sta su Srbi.

arapske drzave su potplatile sad da budu na strani muslimana?
pa je sad napao izrael jer je izrael imao WMD jel tako?

Jevreje kao i amerikance boli Q za Srbe, oni u svetskoj politici prvenstveno gledaju svoju korist, bez obzira o kome se radi, Srbiji, Pakistanu, Grckoj ili Argentini.
Sumnjam da su ko arapi dolazili masovno na Balkan i odsecali srpske glave.
Prvi nas yebu radi ekonomske koristi, drugi iz ubedjenja.
Velika razlika u pm. i dobar razlog da se srbi medjusobno pokolju.

Jevreje kao i amerikance boli Q za Srbe, oni u svetskoj politici prvenstveno gledaju svoju korist, bez obzira o kome se radi, Srbiji, Pakistanu, Grckoj ili Argentini.
Sumnjam da su ko arapi dolazili masovno na Balkan i odsecali srpske glave.
Prvi nas yebu radi ekonomske koristi, drugi iz ubedjenja.
Velika razlika u pm. i dobar razlog da se srbi medjusobno pokolju.

kako popraviti muslimansko jevrejske odnose preko srpske grbache ili kako zloupotrebiti holokaust jos jedared

govorimo o akciji americko-jevrejskog kongresa, jevrejskog komiteta, bnai brit i defamation league - najjace svetske jevrejske organizacije.

Citat:
Seeking to Advance Muslim-Jewish Relations:
trazimo intervenciju u bosni jer bosanski srbe cine novi holokaust, mi jevreji to ne mozemo da gledamo majke im ga:

Citat:
1992-1995 Urging action in Bosnia
In a series of letters and public statements from 1992 to 1995 and in numerous meetings with U.S. and foreign officials, AJC urges NATO intervention in Yugoslavia in order to prevent further mass killing of Bosnian Muslims and help bring an end to the continued violence in the region.

In an "Open Letter to World Leaders," AJC and two sister agencies lament the "the existence of Serbian death camps in which humans, forcibly incarcerated because of their ethnicity, are once again being systematically slaughtered" and urge the United States and the international community to act without delay.

pomoc albvancima sa kosova jer se desava holokaust tamo, opet traze bombardovanje:

Citat:
1999 Aiding Muslims in Kosovo
A high-level AJC delegation travels to Macedonia at the start of the Kosovar refugee crisis to bear witness and show solidarity and support for Muslims forced to flee their homes. AJC draws attention to the plight of the refugees through ads in The New York Times depicting the children of Kosovo. Over $1.2 million is raised for humanitarian aid, which AJC directs in its entirety toward alleviating the plight of the refugees.

AJC publicly supports NATO's action against Serbian troops as a necessary last means of defending Albanian Muslims persecuted in Kosovo. In ads in The New York Times, International Herald Tribune, and New Republic, AJC states: "With determination and courage, NATO weighed the difficult choices and chose to act - because it was right, because the alternative would give tyrants a green light to terrorize civilian populations and destroy the fabric of international order."
http://www.ajc.org/site/apps/nlnet/c...705&ct=1083361

koliko je to imalo uticaja na odluku natoa da krene u rusenje srbije najbolje govori svedocenje ruder and fin, agencije za muslimansko/siptarsko/kroatsko stanje stvari:

Citat:
“To have managed to put Jewish opinion on our side…At the beginning of August 1992, ‘New York Newsday’ came out with the affair of [Serb] concentration camps. We jumped at the opportunity immediately. We outwitted three big Jewish organizations--B'nai B'rith, Anti-Defamation League, the American Jewish Committee, and the American Jewish Congress.
http://97.74.65.51/readArticle.aspx?ARTID=9255

gospodja agencija tvrdi da im je najveci uspeh bio da pridobiju americke jevreje na svoju stranu i prvi rezultat je bio clanak jew york newsday o postojanju naci stil koncentracionih logora.

bombarderi su kasnije usledeli.

http://forum.krstarica.com/showthread.php?p=14157731&highlight=seeking+advance#post14157731

sve je to BS. arapi su ljudi koju su ljudi, razumes, ziveli su tu i to mesto se nazivalo palestina, kao i jordan, irak itd.
njihova je krivica tora, holokaust i nacionalna pripadnost. oni kao arapi, po englezima i jevrejkima nisu bili judi imorali su da naprave mesto izabranoj rasi.
to se desilo, mozes ti da kruzis oko toga i ne dodirujes tu temu, al neces da izbrises dogadjaj, tu je on, cak se i jos uvek dogadja.
Ne, njihova "krivica" je samo u tome što su odbili rezoluciju 181.
palestina kao drzava palestinskih arapa je izbrisana sa mape, pre no sto se desila na papiru.
Događaji koji su nakon odbijanja rezolucije uslijedili doveli su do toga.
700 000 proteranih, mnostvo sela i grobalja sruseno, zemlja oteta na bazi rase i religije. danas ih je preko 5 000 000
1945. u arapskim zemljama živjelo je oko 950 hiljada Jevreja danas ih tamo ima oko 2000.
Kada bi samo znao uz kakav teror je išlo to protjerivanje.
dal ti je to jasno profo?

socijal neki si, humanista? ne dolazi ti do srca?
Više nego tebi, jer ti opet apeluješ na srce.

Ne, njihova "krivica" je samo u tome što su odbili rezoluciju 181.

Događaji koji su nakon odbijanja rezolucije uslijedili doveli su do toga.

1945. u arapskim zemljama živjelo je oko 950 hiljada Jevreja danas ih tamo ima oko 2000.
Kada bi samo znao uz kakav teror je išlo to protjerivanje.

Više nego tebi, jer ti opet apeluješ na srce.

znam kakav je teror bio, isao je uporedo sa cionistickim terorom. tako to ide jel tako? sta si ocekivao zaista?

u vezi te rezolucije, nijedna nacije je ne bi prihvatila, rezolucija po kojoj tvoja zemlja najednom postaje tudja a ti moras da se selis, defacto, je neprihvatljiva za ljude, bilo koje rase ili religije.

al da se vratimo na konflikt, na danasnjicu, ne biblije, NEVAZECE REZOLUCIJE nego na stanje stvari. postoji 242, vazeca rezolucija, postoji medjunarodno priznata granica izraela, postoji arapska inicijativa - granice po 242, obestecenje izbeglica i za uzvrat priznanje i mir, hamasova deklaracija - sta je problem?
chemu ovo izraelsko shirenje, otimanje i aparthejd sistemi na okupiranim teritorijama?
misim, dokle ce? do eufrata?

jasno mi je da ne stojis dobro sa znanjem jos pre. vidi, da bi nesto saznao, mora prvo da budes chovek ******.
:lol:
Daaa .., a ti si svoje znanje pokazao u prethodnim postovima.
Od istorije Palestine, do poimanja državnosti, preko rezolucija ... itd.
da, bio sam judeofil, al sam i tad i sad bio chovek, samo sto je razlika u tome sto sam sad iskusniji i zreliji i nesto vise znam od pre.
a ni religija ne kroji moja shvatanja, ata mevin?
zayin ata mevin.

secam se prvog sranja, bese jedno selo na okupiranoj teritoriji, sa severne strane arapsko, sa juzne novo izraelsko naselje. gradio se zid i patrolni put, dosli bageri i srusili kuce i maslinjake, mi obelezavali.
bila i pucnjava, sufa nam je primila dva metka, ja nosio slem i pistolj.
nisam kapirao sto nas tolko mrze, mnogo sam bio glup ocigledno.
onda je doso kvish shesh, e to je tek bilo sranje, tukli ljude kako su stigli. i zene i decu dok su im rusili kuce.
Ti da si bio čovjek (kao što se hvališ) trebao si odmah sve napustiti i vratiti prljavo zarađene pare.

:lol:
Daaa .., a ti si svoje znanje pokazao u prethodnim postovima.
Od istorije Palestine, do poimanja državnosti, preko rezolucija ... itd.

definitivno sam pokazao, jos uvek ostajem pri tome da granice izraela nisu do hebrona i nisu u rafi :)

Ti da si bio čovjek (kao što se hvališ) trebao si odmah sve napustiti i vratiti prljavo zarađene pare

ko je kod chifuta zaradio pare, svaka mu cast.
uglavnom coveka muzu

Poslednja izmena:
gospodo adonim, krauter i prkelja, komentarisite ovaj post jer to je tema pre svega

video je malo nezgodan za gledanje, ukratko IDF kidnapuje palestinca pred njegovim detetom koje negoduje na vrlo emotivan nacin. razlog za kidnapovanje je to sto je otac "ukrao vodu".

zasto se krade voda?
pa pored ostalog, vode nema u okupiranim teritorijama a i kad je ima desi se ovo:

izraelski naseljenici betoniraju palestinski izvor:

zivim za dan kad ce izrael da gori

Ja sam ti rekao fino da se ja ne bi ni javio da nije bilo ono tvoje o Palestini.

Ja sam istoričar, a ne dnevni analitičar.
Javljam se samo kada primjetim da si počeo izvaljivati judeofobske nebuluze i istorijske neistine.

aha, ti si istoricar, javljas se samo kad je istorija u pitanju - bible, propale rezolucije, mandati (okupacije), jakovi, avrami itd u pitanju.

vidi, problem jevrejskog rasizma, religijskog elitizma, izraelskog aparthejda i medjunarodnih zakona i civilizacijskih normi su danasnje stvari, danasnji problemi koji se tako lepo pokazuju na ova nekoliko vido klipa.
to je tema.

ako osh o istoriji (bible i holokaust) kao pravu jevreja sveta da oteraju arape iz svojih kuca i imanja, mozemo na forumu istorija, a mozemo i ovde, bilo kad, bilo gde.

rasizam uvek trpi poraze u svakom razgovoru, to je ono sto cenim kod ljudske rase.

Pa to radi non-stop. Napada Izrael stalno.:rtfm:
Ma drugo je kada on napada politiku i praksu Izraela na palestinskim okupiranim teritorijama, bez da to povezuje sa nekakvim navodnim rasnim i vjerskim osobinama Jevreja.
Odnosno kada to radi mješajući u dobrom djelu slučajeva opravdanu kritiku Izraelske politike sa judeofobskim floskulama.

No njemu je to priznajem teško. U početku (kada sam ga prvi put čitao) on je bio nešto novo na ovom pdf-u, ali vremenom su mu kočnice totalno popustile i sada se izgleda pokazuje u pravom svjetlu.

a je li krauter, sha bi falilo da bidne one state solution, da svi zive u jednoj drzavi, ko u SSSR hahahaha. a "socijaldemokrato"?

kad mogli onoliki narodi, mogu i tvoji sunarodnici semiti, sta fali. nije valjda da ono sto vazi za ruse ne vazi za jevreje je li rasisto?

vi cionisticki toboz komunisti ste teska bagra, vi sverdlovski rasisticki banditi. docice vam kraj kad tad

aha, ti si istoricar, javljas se samo kad je istorija u pitanju - bible, propale rezolucije, mandati (okupacije), jakovi, avrami itd u pitanju.

vidi, problem jevrejskog rasizma, religijskog elitizma, izraelskog aparthejda i medjunarodnih zakona i civilizacijskih normi su danasnje stvari, danasnji problemi koji se tako lepo pokazuju na ova nekoliko vido klipa.
to je tema.

ako osh o istoriji (bible i holokaust) kao pravu jevreja sveta da oteraju arape iz svojih kuca i imanja, mozemo na forumu istorija, a mozemo i ovde, bilo kad, bilo gde.

rasizam uvek trpi poraze u svakom razgovoru, to je ono sto cenim kod ljudske rase.
Slušaj, ja imam određeno vrijeme koje mogu provesti na forumu i ono nije veliko (to se vidi po broju staža na krsti i broju poruka) i ja ne tražim nikakve dvoboje.

I ovo što smo danas pisali u suštini je za mene gubitak (i na poslu i uporodici stalno me zbog krste kritikuju), ali đaba - jače je od mene.

Ti ćeš kad-tad nešto napisati u vezi svega onoga što si gore nabrojao, a ja (ako bude zdravlja) ću biti tu ... umirati još ne mislim.

Slušaj, ja imam određeno vrijeme koje mogu provesti na forumu i ono nije veliko (to se vidi po broju staža na krsti i broju poruka) i ja ne tražim nikakve dvoboje.

I ovo što smo danas pisali u suštini je za mene gubitak (i na poslu i uporodici stalno me zbog krste kritikuju), ali đaba - jače je od mene.

Ti ćeš kad-tad nešto napisati u vezi svega onoga što si gore nabrojao, a ja (ako bude zdravlja) ću biti tu ... umirati još ne mislim.

djaba djaba....

nego zaboravio sam da odgovorim na to tvoje spekulativno pitanje u vezi jedrih chivutkinja iz rusije.

e, nikad nisam znao dal su sa mnom zbog moje lepote ili para, yebesh mi tebe

a je li krauter, sha bi falilo da bidne one state solution, da svi zive u jednoj drzavi, ko u SSSR hahahaha. a "socijaldemokrato"?

kad mogli onoliki narodi, mogu i tvoji sunarodnici semiti, sta fali. nije valjda da ono sto vazi za ruse ne vazi za jevreje je li rasisto?
vi cionisticki toboz komunisti ste teska bagra, vi sverdlovski rasisticki banditi. docice vam kraj kad tad
nego zaboravio sam da odgovorim na to tvoje spekulativno pitanje u vezi jedrih chivutkinja iz rusije.

e, nikad nisam znao dal su sa mnom zbog moje lepote ili para, yebesh mi tebe
:hahaha:

Hajd' smiri se - kažeš da si danas mnogo iskusniji.
Pokaži to na djelu.

Ovo što gore pišeš su naravno nebuloze, ali pošto je u pitanju afekt neću ti zamjeriti i naravno neću odgovarati istom mjerom.

budi pozdravljen

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back