To je pravi muskarac!

Pustite vi to...Najbolje je kad mi muskarac sa kojim sam u vezi ne pokloni nishta za rodjendan..Kao - pokloni su foliranje..Ja volim d apoklanjam i bez rodjendana, praznika i slicnih tzv.oficijelnih prilika..Jednostavno, mnogo me obraduje kad vidim da se covek koji mi se svidja obraduje...Kao da sam ja dobila neki dugo zeljeni poklon...

Pravi muskarac mora biti zgodan. Znaci, visok, vitak, zategnut, ravnog stomaka i srednje nabildovan. Nokte nikako ne sme da gricka, po mogucstvu, da su negovani. Da se bavi nekim sportom, rekreativno, recimo da ide bar na plivanje. (Ali to samo kad sam ja zauzeta) Mora biti beskrajno nezan, predusretljiv, da mi cita misli, ali ponekad i grub, samo prema onima koji me ugrozavaju. Mora biti psihicki stabilan, jak kada je meni to potrebno i slab kad mi to odgovara.Duhovit, zabavan, pametan, mastovit... Mora biti dzentlmen i mangup. Svakodnevno da izjavljuje ljubav, bilo recima, gestom ili poklonima... Mora da ima novca, ali posao ne sme da mu bude na prvom mestu. Recimo na stoprvom, jer sam na prvih sto mesta ja. Ali, avaj... ovakav muskarac ne postoji... zato se zove pravi...

Pravi muskarac mora biti zgodan. Znaci, visok, vitak, zategnut, ravnog stomaka i srednje nabildovan. Nokte nikako ne sme da gricka, po mogucstvu, da su negovani. Da se bavi nekim sportom, rekreativno, recimo da ide bar na plivanje. (Ali to samo kad sam ja zauzeta) Mora biti beskrajno nezan, predusretljiv, da mi cita misli, ali ponekad i grub, samo prema onima koji me ugrozavaju. Mora biti psihicki stabilan, jak kada je meni to potrebno i slab kad mi to odgovara.Duhovit, zabavan, pametan, mastovit... Mora biti dzentlmen i mangup. Svakodnevno da izjavljuje ljubav, bilo recima, gestom ili poklonima... Mora da ima novca, ali posao ne sme da mu bude na prvom mestu. Recimo na stoprvom, jer sam na prvih sto mesta ja. Ali, avaj... ovakav muskarac ne postoji... zato se zove pravi...

ali avaj, ni ti ne postojis kao takva, pa ste 1:1

Šta ona to iam što ti nemaš, dušo:

Prvo: jake ruke. San svakog muškarca je konobarica iz neke nemačke pivnice, koja u svakoj ruci nosi po četiri krigle piva. Čvrst stisak njene šake u ljubavnoj predigri pretvara muški polni organ u atomsku pečurku nad Nagasakijem.

Drugo: nežan pristup. Snaga nikako ne znači i grubost. S mališom se ona ophodi nežno i materinski. Ne cima ga napred-nazad kao da čupa rotkvice ili lomi pileći jadac. Snažno a nežno - to je idealna draga. Bavi se isključivo mališom, ne pada joj napamet da poteže za jaja ili gricka dlake sa stomaka. Pravi nuškarac mašta o toj dihotomiji - strasno a nežno. Seks nije nameštanje zaglavljenog brisača niti pregled i cepkanje karata u tramvaju.

Treće: široke nozdrve. Žena treba da bude dostupna pravom muškarcu sa svih strana, iz vazduha, sa kopna i mora. Kad se mališa tako drastično približi ženskom pogledu, dokazaće se istinitost one narodne, da su u strahu velike oči. Crnkinje nikad ne postavljaju pitanje šta to druge žene imaju što one nemaju, jer su sve rasno obdarene širokim nozdrvama.

Četvrto: doslednost. Žena pravog muškarca ne izvoljeva, da se svaki čas menjaju poze. Kad se u jednoj počne, u njoj treba i da se završi. Nije pravi muškarac kaskader da se bacaka kako se ženi prohte.

Peto: šta ćeš više?! :)

Poslednja izmena:

Ako zadovoljava ovaj uslov oni ostali i nisu toliko bitni :D

Back