**TASKA**
Veoma poznat
- Poruka
- 10.492
Ili je to ili sam trudna...
Garant si trudna....

Jadna cica-maco...![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ili je to ili sam trudna...
Jadna cica-maco...![]()
"POSHTOVANJE" je kljucna rec...
Ali..posto se takva pitanja postavljaju..to znaci da su bas takvi muskarci pored zena!
Hocesh reci da ti nije jasno sta ja trazim pored mushkarca koji nece da mi pokloni ni jednu ruzu? To je bila poenta ove priche gospodina VISOKI STANDARDI - tj. Georgejeune-a
Tako to rade pravi muskarciJaoooooooooo. Cizmice!!! Kakav lep buketic....Hvala, hvala!
Tako to rade pravi muskarci![]()
![]()
Pravi muskarac mora biti zgodan. Znaci, visok, vitak, zategnut, ravnog stomaka i srednje nabildovan. Nokte nikako ne sme da gricka, po mogucstvu, da su negovani. Da se bavi nekim sportom, rekreativno, recimo da ide bar na plivanje. (Ali to samo kad sam ja zauzeta) Mora biti beskrajno nezan, predusretljiv, da mi cita misli, ali ponekad i grub, samo prema onima koji me ugrozavaju. Mora biti psihicki stabilan, jak kada je meni to potrebno i slab kad mi to odgovara.Duhovit, zabavan, pametan, mastovit... Mora biti dzentlmen i mangup. Svakodnevno da izjavljuje ljubav, bilo recima, gestom ili poklonima... Mora da ima novca, ali posao ne sme da mu bude na prvom mestu. Recimo na stoprvom, jer sam na prvih sto mesta ja. Ali, avaj... ovakav muskarac ne postoji... zato se zove pravi...
Ja nemam svog muskarca...
I skoro svi pricaju samo o sexu, a sta je sa LJUBAVLJU, NEZNOSCU I PAZNJOM? Sta je sa onim "JACI POL" i "LEPSI I NEZNIJI POL"?
Pravi muskarac mora biti zgodan. Znaci, visok, vitak, zategnut, ravnog stomaka i srednje nabildovan. Nokte nikako ne sme da gricka, po mogucstvu, da su negovani. Da se bavi nekim sportom, rekreativno, recimo da ide bar na plivanje. (Ali to samo kad sam ja zauzeta) Mora biti beskrajno nezan, predusretljiv, da mi cita misli, ali ponekad i grub, samo prema onima koji me ugrozavaju. Mora biti psihicki stabilan, jak kada je meni to potrebno i slab kad mi to odgovara.Duhovit, zabavan, pametan, mastovit... Mora biti dzentlmen i mangup. Svakodnevno da izjavljuje ljubav, bilo recima, gestom ili poklonima... Mora da ima novca, ali posao ne sme da mu bude na prvom mestu. Recimo na stoprvom, jer sam na prvih sto mesta ja. Ali, avaj... ovakav muskarac ne postoji... zato se zove pravi...