"To je poziv na krvoproliće" Trivićeva oštro o protestima predstavnika opozicije u Srbiji

nije bitno šta govori već šta radi...britanski agent.
Најлакше је тако без доказа прозвати овог или оног за нешто.
Ево ја тебе прозивам да си хрватски агент, пишеш хрватским изговором и то је потпуно логичан закључак.

Вучић је председник Републике Србије, Србија је мајка и гарант опстанка Републике Српске и никакво хаотично стање у Србији није српски интерес.
Ovo je tacno, i ja sam je tako shvatila, zabrinuto i dobronamerno, jedino sto ipak nije morala da poistovecuje vlast (tj. Vucica) sa drzavom. Mogla je dobronamerno da ukaze i bez spominjanja imena, ili samo da kaze uopsteno "u Srbiji".

Inace da ponovim, opet je bolji i takav apel za smiravanje strasti medju samim narodom, nego nikakav.

Чекај, откуд сад руковање, спомињао си нешто : "srdačno slikati i grliti sa Dodikom."
Ја не видим никакво грљење већ сасвим нормално руковање, чиста куртоазија, али твој идол таквим бомбастичним изјавама скупља поене.
Извини, али престајем на ову тему, пошто је очигледно да је твој идол најбољи, најправији и најпринципијелнији, тако да нема сврхе разглабати више о томе.

Ovo je tacno, i ja sam je tako shvatila, zabrinuto i dobronamerno, jedino sto ipak nije morala da poistovecuje vlast (tj. Vucica) sa drzavom. Mogla je dobronamerno da ukaze i bez spominjanja imena, ili samo da kaze uopsteno "u Srbiji".

Inace da ponovim, opet je bolji i takav apel za smiravanje strasti medju samim narodom, nego nikakav.
...ali vucic uvek mora da se naglasi i na kraju zivela Srbija ....jasno je da su to sve njegovi.
Sta ima ona da apeluje, zasto su slali ovamo u Srbiji da glasaju, zasto se mesaju u unutrasnjim stvarima kod nas kad se mi ne mesamo u njihove i sta sad ima ona da apeluje to mi nije jasno?
Strah je da ne izgube vucica na vlasti pa da se ne prekine dotok donacija?

...ali vucic uvek mora da se naglasi i na kraju zivela Srbija ....jasno je da su to sve njegovi.
Sta ima ona da apeluje, zasto su slali ovamo u Srbiji da glasaju, zasto se mesaju u unutrasnjim stvarima kod nas kad se mi ne mesamo u njihove i sta sad ima ona da apeluje to mi nije jasno?
Mozda ima i do toga, mada ne verujem da je to osnova za sva reagovanja iz R. Srpske, nego jednostavno, treba shvatiti da oni ne mogu bez Srbije i da zato cesto podrzavaju svaku vlast, njima je vlast ustvari "drugo ime" za drzavu Srbiju (nazalost).

Treba imati razumevanja za to, ali ne naravno za sve gluposti od politicara, ni tamo ni ovamo.

Mozda ima i do toga, mada ne verujem da je to osnova za sva reagovanja iz R. Srpske, nego jednostavno, treba shvatiti da oni ne mogu bez Srbije i da zato cesto podrzavaju svaku vlast, njima je vlast ustvari "drugo ime" za drzavu Srbiju, nazalost.
Nazalost taj termin se i kod nas odomacio poprilicno ....koliko sam puta ovde naglasavao da vlast nije drzava nego je to izvrsni organ koji se vremenom menja...

Ја сам за то да провјерите поријекло свих тих са тзв прекодринским коријенима 200 година уназад и да их протјерате тамо одакле су дошли њихови преци.

Ја сам за то да провјерите поријекло свих тих са тзв прекодринским коријенима 200 година уназад и да их протјерате тамо одакле су дошли њихови преци.
Da me ne shvati neko pogresno ovde, ja ne mrzim Srbe iz Bosne, koliko puta sam bio tamo ne znam ni broja i ljudi su me svuda ugostili i bio sam dobro dosao pa cak i kod muslimana, ali politika je opaka stvar i opasno zavadja ljude.

Da me ne shvati neko pogresno ovde, ja ne mrzim Srbe iz Bosne, koliko puta sam bio tamo ne znam ni broja i ljudi su me svuda ugostili i bio sam dobro dosao pa cak i kod muslimana, ali politika je opaka stvar i opasno zavadja ljude.
Ма небитно, само ствари ријешити од коријена, требате све прекодринске Србе и њихове потомке протјерати из Србије.

Ма небитно, само ствари ријешити од коријена, требате све прекодринске Србе и њихове потомке протјерати из Србије.
Problem je sto su ovde vecinom najgori i vecina su radili ili rade za udbu i sam sam poznavao lika koji je radio za DB i bio neki agent.

Problem je sto su ovde vecinom najgori i vecina su radili ili rade za udbu i sam sam poznavao lika koji je radio za DB i bio neki agent.
Ма какав, ти који су у Србији су бољи, мало се еманциповали, цивилизовали, ови што су остали у Босни, три пута су гори и дивљији.

Back