- Poruka
- 76.576
Ја уживам у слушању Господина Бакареца!E, pazi da njega ne slusam.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ја уживам у слушању Господина Бакареца!E, pazi da njega ne slusam.![]()
Da si se prodao nepomenicima za sitne pare.Ок. А шта си беше написао?![]()
Био је тада млад, неразуман. Уколико је уоште тачна ова вест коју си поставио.Direktno.rs
31. 07. 2021.19:33
Bakarec: Pre bih se ubio nego prešao u SNS, Vučić je psiho
То свакако није тачно! Ја свој Народ и Земљу волим из дубине душе и све ово што пишем је део мог личног убеђења!Da si se prodao nepomenicima za sitne pare
nije bitno šta govori već šta radi...britanski agent.Види се из њене изјаве о којој сада расправљамо.
Који вам је рацку свима?
Ето , а Поношу не ваља, хтео би власт! Е па неће је добити!5000 evra je poslanicka plata, godisnje minimum 60k evra a plus sa beneficijama ladno 100 000 evra.
Izvrsna vlast krade na stotine miliona evra pa i milijarde, tako da su ovo sitne pare kojima su potkupili poslanike.Ето , а Поношу не ваља, хтео би власт! Е па неће је добити!
Депра си, брале тешка, за тебе ничег позитивног нема у овој држави!Izvrsna vlast krade na stotine miliona evra pa i milijarde, tako da su ovo sitne pare kojima su potkupili poslanike.
Nema, zato sto se bogati jos vise bogati a siromasni jos vise postaju siromasni.Депра си, брале тешка, за тебе ничег позитивног нема у овој држави!
Ниси у праву.Nema, zato sto se bogati jos vise bogati a siromasni jos vise postaju siromasni.
Itekako sam u pravu,relativno manji deo je enormno bogat a veci deo gradjana zivi na ivici egzistencije.Ниси у праву.
Nije, to je lažna vest koju je smislila oporba e da bi oblatila patrijotu bakareca.Био је тада млад, неразуман. Уколико је уоште тачна ова вест коју си поставио.
Pa nema, kako da bude kad je na vlasti lopovska veleizdajnička bagra?Депра си, брале тешка, за тебе ничег позитивног нема у овој држави!
Никад нисмо имали Бољу Власт!Pa nema, kako da bude kad je na vlasti lopovska veleizdajnička bagra?
Врло је могуће да је вест лажна.Nije, to je lažna vest koju je smislila oporba e da bi oblatila patrijotu bakareca.![]()
Којим и чијим медијима је теби испран мозак, мада се дивим како си успио у овако кратак текст набацати оволико површних и небулозних тврдњи?!Босанцима је испран мозак прорежимским медијима... Непоправљиво су малоумни за динамичко размишљање мањком информација са обе стране политикантског спектра...
Били би добри за депортацију токсичних русташких Срба у ту назадну Шугославију у малом, као што у Белорусији неподобне Путинисте преселе из Русије...
Сложићу се да је она маргинална, бар у овом тренутку, али на основу чега долазиш до оваквих хвалоспјева за Вукана, на основу оног што јавно говори или на основу оног што стварно ради!?Ова маргинална политичка креатура која је на сваком плану и сваким изборима доживјела политички крах није релевантна за било какве политичке оцјене. Од политичара у Српској једини позитивни примјер је Небојша Вукановић.