"To je poziv na krvoproliće" Trivićeva oštro o protestima predstavnika opozicije u Srbiji

• Začetnik teme Začetnik teme Neno
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ama isto tako su dr Dabic i drustvo pre tri decenije pljuvali po tadasnjoj srpskoj opoziciji i velicali Milosevica.
Njihov idol ih je posle bez premisljanja pustio niz vodu i zaveo srpsko-srpske sankcije, pa je otislo Srpsko Sarajevo, visoka Krajina, pola Ozrena... a ti isti koji su ga prethodno kovali u zvezde, tada su ga proklinjali.
Ako nikakve pouke iz price nisu izvucene, onda nista...
Daj neki citat dr.Dabića kojim pljuje opoziciju !

Они подржавају Србији против рушилачких снага које желе да изазову грађански рат и општи хаос! Па јел пратиш ти шта се све дешава по Србији, Маки?? Непријатељске силе желе главу Председника Вучића!
Jesu li te zaposlili u nekom javnom preduzeću na PP za minimalac? Karašo botuješ, ali taj PP je plafon za botove, nema dalje.

Ova celokupna ekipa treba da da ostavke, i samolustrira se, radi Srbije, i standarda i mira u Srbiji.
Та Екипа ми буди Наду у боље сутра! Ово је Слика Србског Јединства:

1732819011767.jpeg

Сваки Србин ово мора поздравити!

Traženje odgovornosti nije zloupotreba žrtve.

Ne znam da li si primetio, ali niko nije odgovarao za 15 mrtvih ljudi. Jel to tebi normalno? Kakva je to država gde ne postoji odgovornost? Znači sad trebaju da padaju zgrade i da niko ne odgovara?
Možeš ti to i bolje.. svi tražimo odgovornost, ali znaš kako kažu, prije zore ne može da svane.
Dakle.. "traženje" ima sasvim druge namjere.

Opet se državljani susijedne države miješaju u stvari koje ih se ne tiču
A ti si ko u ovom slučaju?
Moja sestra od tetke radi na toj stanici i to jutro je triput bila u poziciji gdje se desila tragedija.
Dakle, tiče me se i te kako, ali ne bih da unapred linčujemo nedužne.. u ovom slučaju pravosudje mora naći odgovorne.
Da je i u Kanadi, "miješao bih se" dragi gospodine a kamoli u Srbiji gdje mi živi 40% familije. Granica ne postoji, i niko nas neće dijeliti.

A ti si ko u ovom slučaju?
Moja sestra od tetke radi na toj stanici i to jutro je triput bila u poziciji gdje se desila tragedija.
Dakle, tiče me se i te kako, ali ne bih da unapred linčujemo nedužne.. u ovom slučaju pravosudje mora naći odgovorne.
Da je i u Kanadi, "miješao bih se" dragi gospodine a kamoli u Srbiji gdje mi živi 40% familije. Granica ne postoji, i niko nas neće dijeliti.

Ali, granica itekako postoji. Naime, vi ste manji entitet suverene i međunarodno priznate države Bosne i Hercegovine. Morate to shvatiti, makar i na silu.

И црногорци су се држали заједно...па их сада нема...

И као и они, гледате своје хупе и што веће ппозиције и лову...то је по вама патриотизам...

Када главешине запале, запитајте се ко ће испаштати...

Back