„To je moja ćerka, mogu da radim šta hoću“: Majka je udarila glavom petogodišnjakinje o ogradu i zgrabila je za grlo pred gomilom ljudi

Nervirator

Džomba
VIP
Poruka
101.955
Tridesetčetvorogodišnja majka iz Džordžije uhapšena je tokom vikenda nakon što je navodno fizički zlostavljala svoju petogodišnju ćerku na festivalu punom ljudi, tvrdeći da može da radi šta god želi jer je žrtva njeno dete.​
Džordin Kahanamoku Vitlou optužena je za jednu tačku optužnice za okrutnost drugog stepena prema deci, pokazuju zapisi.​
Prema izveštaju o incidentu koji je dobio časopis „Lov i kriminal“, zamenici šerifa okruga Kolumbija radili su na festivalu Mardi Gra u parku Evans Taun Centar kada im je prišao svedok koji im je rekao da „žena zlostavlja maloletnu devojčicu na igralištu“.​
Svedok je rekla da je sedela za stolom za piknik u igralištu kada je čula ženu kako kaže: „Lezi dole“. Kada je podigla pogled, svedok je navodno video kako Vitlo „baca [žrtvu] u ogradu od žičane mreže i udara joj u lice“.​
1772646199309.png

Šta bi vi radili da vidite tako nešto?

Mislim da je cela stvar naduvana od strane "сведока".

Ili se novinaru učinilo da mu baš i nije dovoljno bombastična vest - "Mama nije htela detetu da kupi sladoled na festivalu punom ljudi!", pa dosolio.
Do prevoda nije sigurno.

Tridesetčetvorogodišnja majka iz Džordžije uhapšena je tokom vikenda nakon što je navodno fizički zlostavljala svoju petogodišnju ćerku na festivalu punom ljudi, tvrdeći da može da radi šta god želi jer je žrtva njeno dete.​
Džordin Kahanamoku Vitlou optužena je za jednu tačku optužnice za okrutnost drugog stepena prema deci, pokazuju zapisi.​
Prema izveštaju o incidentu koji je dobio časopis „Lov i kriminal“, zamenici šerifa okruga Kolumbija radili su na festivalu Mardi Gra u parku Evans Taun Centar kada im je prišao svedok koji im je rekao da „žena zlostavlja maloletnu devojčicu na igralištu“.​
Svedok je rekla da je sedela za stolom za piknik u igralištu kada je čula ženu kako kaže: „Lezi dole“. Kada je podigla pogled, svedok je navodno video kako Vitlo „baca [žrtvu] u ogradu od žičane mreže i udara joj u lice“.​

Isamarao djubre.

Ne sme.

Ćuška da ali nasilje ne.

Onda i policija može da kaže i mi tebe možemo da prebijemo jer si nečije dete.
Ili prolaznik.

Pa ništa...
Rekao bih "još jedan slučaj po Beogradu"

Nije narod džabe ovakav, sve to vuče od kuće...

Ne znam na osnovu čega
To mi je bila prva reakcija. Posle sam pogledao članak malo dublje i vidim neko kaže da je majka pokušavala da disciplinuje dete tak ošto bi trebalo da stoji uz iogradu "za kaznu" a ona je stalno bežalo i dralo se. E sad, koliko je ona nju zaista "davila" i udarala u ogradu je za raspravu.

barem 50% ljudi na planeti što ima decu a i ovi što ih nemaju nebi trebalo nikad da prave decu uključujući mene. Deca treba da odrastaju u komunama da budu okružena sa raznim ljudima koji ce ih odgajati, tako će upiti od svakog ponešto a ne od glupih roditelja koji će im isprat mozak i usaditi svoja verovanja i sve loše preneti na njih, takođe i da budu robovi ovog društva. Danas doneti dete na ovaj svijet ekvivalent je nositi drva u kuću koja gori.

barem 50% ljudi na planeti što ima decu a i ovi što ih nemaju nebi trebalo nikad da prave decu uključujući mene. Deca treba da odrastaju u komunama da budu okružena sa raznim ljudima koji ce ih odgajati, tako će upiti od svakog ponešto a ne od roditelja koji će im isprat mozak i usaditi svoja verovanja i sve loše preneti na njih, takođe i da budu robovi ovog društva. Danas doneti dete na ovaj svijet ekvivalent je nositi drva u kuću koja gori.

Back