Što mislite tko je Knez nad kraljevima zemaljskim?
Je li taj koji je Knez nad tim kraljevima ujedno i Knez ovog svijeta zemaljskog??
Je li taj koji je Knez nad tim kraljevima ujedno i Knez ovog svijeta zemaljskog??
propagiranje sotone je zakonom zabranjeno...Što mislite tko je Knez nad kraljevima zemaljskim?
Kao jedan od najostrijih kriticara Zakona o crkvama i verskim zajednicama Rep. Srbije u medjunarodnoj javnosti, molim te obavesti me kojim clanom je zabranjeno? Teoretski govoreci satanisti bi imali pravo da podnesu zahtev za registraciju po sada vazecem zakonupropagiranje sotone je zakonom zabranjeno...![]()
to nije propagiranje sotone vec Biblijska istinapropagiranje sotone je zakonom zabranjeno...![]()
Nije tu riječ o tome pod tim imenom tako da možeš biti miran.propagiranje sotone je zakonom zabranjeno...![]()
Jel to neko Evangelije po Sunčici?to nije propagiranje sotone vec Biblijska istina
da, Sotona je Vladar ovog sveta tako pise u Bibliji
1. Jovanaova 5:19 "Znamo da poticemo od Boga, aceli svet je u vlasti ZLoga "
onda prvo spali Bibliju![]()
Čudan si ti teolog...Kao jedan od najostrijih kriticara Zakona o crkvama i verskim zajednicama Rep. Srbije u medjunarodnoj javnosti, molim te obavesti me kojim clanom je zabranjeno? Teoretski govoreci satanisti bi imali pravo da podnesu zahtev za registraciju po sada vazecem zakonu![]()
lepo ti pise 1.JovanovaJel to neko Evangelije po Sunčici?![]()
U mom to ne stoji, nego, mora da si ti izdala poslanicu...lepo ti pise 1.Jovanova
to nije propagiranje sotone vec Biblijska istina
da, Sotona je Vladar ovog sveta tako pise u Bibliji
1. Jovanaova 5:19 "Znamo da poticemo od Boga, aceli svet je u vlasti ZLoga "
onda prvo spali Bibliju![]()
Sunčica propagira paljenje Biblije....
... da ne bude posle "nisam ja, ciko"...
Neću srećo još reći , volim da gledam one koji se ovde predstavljaju kao da znaju o bibliji nešto a neznalice su.Ne znam o kakvom knezu/vladaru je reč ... i da li ima veze sa Sotonom ili sa nečim drugim.
Ovako sročen uvodni post nije pokazao u kom pravcu treba da se kreće diskusija.
Hoćeš li nam objasniti o kome/čemu se radi, Eleleth?
U redu.Neću srećo još reći , volim da gledam one koji se ovde predstavljaju kao da znaju o bibliji nešto a neznalice su.
Molim te ne ukidaj temu!!
Reći ću na kraju ako netko ne odgonetne.
Hvala na strpljenju.
Muči pusti ih neka mozgaju.Dakle, ko je Alfa i Omega?
Ko je Svedok Verni, Prvenac ... itd? (Ako potrefih)
Kako sam pitanje postavio takav ćete i odgovor dobiti.Ovo nema veze sa Sotonom.
Tvoja tema, zasnovana na jednostavnom pitanju, jednostavno nema smisla.
Razlog je taj što ne postoji vladar, to jest, vrhovni predsednik planete Zemlje.
@Borac za prava zivotinja, možeš imati strpljenja do sutra za ovu temu, ali ne vidim razlog postojanja iste, kada je neodređena.
I guess, mesto joj je da bude pripojena nekoj drugoj temi.
U redu.Dodajem i da ne postoje više kraljevi, većina su predsednici.
Мислим да ипак није тако - имају одредбе о немогућности регистровања деструктивних итд. а онда је кривични закон решио да је то и кривично дело.Kao jedan od najostrijih kriticara Zakona o crkvama i verskim zajednicama Rep. Srbije u medjunarodnoj javnosti, molim te obavesti me kojim clanom je zabranjeno? Teoretski govoreci satanisti bi imali pravo da podnesu zahtev za registraciju po sada vazecem zakonu![]()