Титов плаћени убица убио Улофа Палмеа

Mene cetnicko- partizanske svadje ne zanimaju. Nisam ni jedno ni drugo...I nisam ja kriv sto su udbaske ubice na losem glasu, za to su oni sami zasluzni...A Srbima je bolje da se tih ubica i zlotvora sto pre totalno odreknu, otvaranjem dosijea...jer ce se tako ustanoviti jel ovo istina ili laz....
Oprosti na znatizelji a sta si onda ti?
 
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/229950/Tajms-Svedskog-premijera-ubio-jugoslovenski-placenik
TITOVA ZAVERA?
"Tajms": Švedskog premijera ubio jugoslovenski plaćenik

Britanski list "Tajms" prenosi najnovije dokaze koji sugerišu da je ubistvo nekadašnjeg švedskog premijera Ulofa Palmea pre 25 godina, deo, kako se tvrdi, "Titove zavere" i da je ubica bio plaćenik jugoslovenske tajne službe.
35423_tito-blic-_f.jpg

"Tajms" tvrdi da je ubistvo Palmea "Titova zavera"
Ubistvo, izvršeno 1986. godine u samom centru Stokholma, šokiralo je Evropu. Sada, četvrt veka kasnije, pojavili su se dokazi koji bi mogli da pomognu u rešavanju misterije vezane za izvršioca tog ubistva, preneo je Bi-Bi-Si.

Prema navodima istrage sprovedene u Nemačkoj, ubica je bio plaćenik jugoslovenske tajne službe. Nemci veruju, piše Tajms, da je Vinko Sindičić, bivši plaćeni ubica koji je 1988. godine u Škotskoj osuđen na 15 godina zatvora za pokušaj ubistva jednog uticajnog hrvatskog nacionaliste, izneo neke ključne detalje vezane za atentat na švedskog premijera
Magazin "Fokus", poznat po dobrim kontaktima u nemačkim bezbednosnim službama, tvrdi da je Palmea ubila srpska tajna služba, te da je istovremeno planirala da krivicu svali na desničarske hrvatske separatiste, koji su jugoslovenskom vodjstvu bili trn u oku, i da ih na taj način diskredituje u očima svetske javnosti.

Britanski list podseća da je Josp Broz Tito umro 1980. godine, ali njegova politika je, kako se dodaje, nastavljena i posle smrti jugoslovenskog predsednika.

Sindičić, koji je nemačkim tužiocima već pomogao da se u Minhenu osudi ubica jednog hrvatskog direktora naftne kompanije, tvrdi da je Palmea ubio Ivo D., koji je u to vreme živeo u Hamburgu, a sada je penzioner u Zagrebu.

Nemačka tajna služba poslala je detaljni dosije specijalnoj Palmeovoj komisiji u Stokholmu, koja nije pokazala veliko interesovanje, a šef komisije, ističe Tajms, iako je video te dokumente, prošle godine je izjavio da će biti vrlo teško da se ubistvo Ulofa Palmea ikada razreši.

.............................
...............................
ТИТОЉУПЦИ....ЈАВИТЕ СЕ.....
:zskace: :zskace: :zskace:

Po ovima se ubistvo desilo kako bi posluzilo u obracunu sa ustasama u inostranstvu, a kako se danas "zna" da je ceo rezim bio pro-hrvatski i antisrpski onda nista od svega nema smisla.

Odlucimo se, ne mere i ovce i novce

Ma sigurno je to ubistvo naredio Tito, rekao je nakon sto umrem cekajte 6 godina i likvidirajte ga.

:mrgreen:
 

Back
Top