Tito

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
blue_lock%20main.jpg

**************************************************************************************

otkacena slavonka:
e pa sad...bez komplekasa bas i nismo...nemoj pretjerivati...svi mi imamo neke svoje komplekse..netko manje netko vise...moramo biti realni...

eto ja bar priznam da imam male sise... :lol: :lol: :lol: :lol:

Pa u Nemackoj si, radis, para imas, a i moderno je da...znas vec...

silikonbrust.jpg

Ako mogu svi.... :wink:

hektorius:
Gle, sto se tice hvaljenja te osobe - na ovoj PLANETI - ja sam u VECINI - a ti i takvi u MANJINI, a ako manjina ima pravo, onda se ponavljam po ko zna koji put :

Gute Reise u srednji vek....

Ovaj argument "vecine" ne razumem: ti si to nekako saznao da ga je "vecina" hvalila? Bas me zanima kako.

Uzgred, 5% stanovnistva je bilo clan crvene mafije.

Ali moram ti priznati da si vesto preskocio moju izjavu o ubilackoj prirodi osobe i njegovog rezima, svaka cast. Blago tebi i tvojoj savesti.

Bad_Wolf:
Ovaj argument "vecine" ne razumem: ti si to nekako saznao da ga je "vecina" hvalila? Bas me zanima kako.

Ali moram ti priznati da si vesto preskocio moju izjavu o ubilackoj prirodi osobe i njegovog rezima, svaka cast. Blago tebi i tvojoj savesti.

ma nije preskocio...nema covjek vise volje da se stalno ponavlja...procitaj temu iz pocetka naci ces bar desetak odgovora...ajd sad...isssss... :wink:

Bad_Wolf:

Bila je rec o Titovom ugledu u SVETU, zato sam i bio napisao "planeti" a ne samo Srbiji (tu je sve poznato), dakle, reci mi je li ga SVET voleo ili ne, da cujem, hajde...nemoj opet da vrdas...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back