Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
otkacena slavonka:#
ccc....cudni ti tvoji prioriteti...morat cemo da ozbiljno o tome porazgovaramo.. :wink:
RINGEBG:Pozdrav Hektore sta se radi druze?![]()
hektorius:Druzimo se kao nekad, normalni ljudi bez kompleksa. ;-)

hektorius:Druzimo se kao nekad, normalni ljudi bez kompleksa. ;-)
otkacena slavonka:e pa sad...bez komplekasa bas i nismo...nemoj pretjerivati...svi mi imamo neke svoje komplekse..netko manje netko vise...moramo biti realni...
eto ja bar priznam da imam male sise...![]()
![]()
![]()
![]()

otkacena slavonka:e pa sad...bez komplekasa bas i nismo...nemoj pretjerivati...svi mi imamo neke svoje komplekse..netko manje netko vise...moramo biti realni...
eto ja bar priznam da imam male sise...![]()
![]()
![]()
![]()
hektorius:Gle, sto se tice hvaljenja te osobe - na ovoj PLANETI - ja sam u VECINI - a ti i takvi u MANJINI, a ako manjina ima pravo, onda se ponavljam po ko zna koji put :
Gute Reise u srednji vek....
hektorius:Pa u Nemackoj si, radis, para imas, a i moderno je da...znas vec...
![]()
Ako mogu svi.... :wink:
otkacena slavonka:sta se cerekas....ajd sad ti..koja je tvoja boljka...
![]()

Bad_Wolf:Ovaj argument "vecine" ne razumem: ti si to nekako saznao da ga je "vecina" hvalila? Bas me zanima kako.
Uzgred, 5% stanovnistva je bilo clan crvene mafije.
Ali moram ti priznati da si vesto preskocio moju izjavu o ubilackoj prirodi osobe i njegovog rezima, svaka cast. Blago tebi i tvojoj savesti.
RINGEBG:Moja boljka su dugi prsti!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
otkacena slavonka:hahahaha...rekoh ja-...svercer....ups. :shock:

Bad_Wolf:Ovaj argument "vecine" ne razumem: ti si to nekako saznao da ga je "vecina" hvalila? Bas me zanima kako.
Uzgred, 5% stanovnistva je bilo clan crvene mafije.
Ali moram ti priznati da si vesto preskocio moju izjavu o ubilackoj prirodi osobe i njegovog rezima, svaka cast. Blago tebi i tvojoj savesti.