Тито је бунцао на руском и немачком

Buncao? Ma pričao jasno i glasno.
Gledao sam neki snimak Titinog inervjua sa nekim nemačkim novinarom. Pita ga ovaj na nemačkom a Tito poče odgovarati na nemačkom pa se brecnu i okrenu na srpski. Ja zinuo od čuda. Dobro me podseti da potražim negde taj video.

Кад сам слушао његове говоре поготово оне са путовања по Африци.....закључујем да човек једноставно није нормалан. То бре лупета за медаљу. Опасно ђубре је био.

Buncao? Ma pričao jasno i glasno.
Gledao sam neki snimak Titinog inervjua sa nekim nemačkim novinarom. Pita ga ovaj na nemačkom a Tito poče odgovarati na nemačkom pa se brecnu i okrenu na srpski. Ja zinuo od čuda. Dobro me podseti da potražim negde taj video.

ja znam nemacki, da citam i pisem. svako ko je ziveo tamo neko vreme nestoje naucio

Što je bio Josip Broz po nacionalnosti.

Ма разумем то, него питам зашто нам није битно, ваљда имамо право да знамо шта нам је био бивши председник по националности, није у реду што сте себични и нећете нама да кажете.

Mi znamo, a vama nije ni bitno.

Evo upravo na RTL2 televiziji Saša Broz, Titova unuka.

Ako je Saša onda je unuk a ne unuka :mrgreen:

p.s. zar neko može biti toliko retardiran da ne posumnja ni tren da se Tito u javnim nastupima zahebavao sa frljanjem zagorskog? Bio je okružen intelektualcima koji su bili spremni da ga sruše a oni nisu frljali padeže... zapravo nije ni Tito... bravar koji svira klavir.... samo slepac može da pomisli...

Ма разумем то, него питам зашто нам није битно, ваљда имамо право да знамо шта нам је био бивши председник по националности, није у реду што сте себични и нећете нама да кажете.

Pa mi vam govorimo, ali vama to ne paše, pa izmišljate kojekakve nebuloze da je bio Rus, evo Dana kaže Ukrajinac :mrgreen: , Poljak, i svašta nešto.

Što je bio Josip Broz po nacionalnosti.

Немац, Аустријанац.....ратовао против срба у првом рату. Него, носите га одавде бре. Ево, сад је Тадићи добар са овим вашим кукурику па можете све да се договорите и још да вам се извини.

Ako je Saša onda je unuk a ne unuka :mrgreen:

p.s. zar neko može biti toliko retardiran da ne posumnja ni tren da se Tito u javnim nastupima zahebavao sa frljanjem zagorskog? Bio je okružen intelektualcima koji su bili spremni da ga sruše a oni nisu frljali padeže... zapravo nije ni Tito... bravar koji svira klavir.... samo slepac može da pomisli...

Zašto bi Saša bio unuk, ako je žensko? :lol:

Немац, Аустријанац.....ратовао против срба у првом рату. Него, носите га одавде бре. Ево, сад је Тадићи добар са овим вашим кукурику па можете све да се договорите и још да вам се извини.

Ja ovdje govorim već 4 godine da nam ga vratite, pa nećete nešto. :roll:

Back