Tito ili Tadic?

Ko je ostvario bolje rezultate za vreme svog mandata?

• Ukupno glasova
    40
  • Anketa je zatvorena .

fidelcastro011

Veoma poznat
Poruka
12.681
Najpre, nekoliko cinjenica:
1. Dok nam je Tito bio predsednik, pitanja drzavnih granica se nisu ni postavljala-Kosovo je bilo u nasim rukama, sve je bilo pod kontrolom. Sada je situacija sa Kosovom katastrofalna, a sve zaslugom Tadica i njegove klike.
2. Dok nam je Tito bio predsednik, JNA je po vojnoj sili bila odmah iza SSSR-a, Francuske i Velike Britanije. Sada smo svedoci toga da su, u ime "profesionalizacije", penzionisani brojni oficiri, a o stanju nasih borbenih aviona da i ne govorim.
3. Dok nam je Tito bio predsednik, svet nas je uvazavao-i istok i zapad, a za Jugoslaviju su znali svi od Holivuda do Tokija. Sada, kada kazete nekom da ste iz Srbije, Hrvatske, Makedonije itd., belo ce vas gledati, ne znajuci gde se nalazi zemlja odakle dolazite. Imidz nam je, dakle, bio barem trostruko bolji.
4. Dok nam je Tito bio predsednik, radnicki saveti u preduzecima su odlucivali o svim vitalnim pitanjima. Ekonomija je vec tokom 60-ih bila u usponu, a tokom 70-ih je dodatno poboljsana zahvaljujuci drugu Kardelju i njegovoj teoriji o udruzenom radu. Izvozili smo i na istok i na zapad, gradili na skoro svim kontinentima. Sada nam je ekonomija u rasulu, tajkuni odredjuju cene proizvoda (nenormalno visoke), izvoz nam je drasticno opao.
5. Dok nam je Tito bio predsednik, ulagalo se u sport. Nasi fudbaleri, kosarkasi, vaterpolisti, odbojkasi, atleticari i ostali imali su vise nego izuzetne rezultate. Sada (posle duze vremena) opet imamo uspeha u kosarci, vaterpolo nam je standardno dobar, ali sta je sa odbojkom, rukometom, fudbalom? Sta se sad ulaze u te sportove? Ovo posebno vazi za rukomet i fudbal-dok smo nekada imali klupske prvake Evrope u tim sportovima, danas nasi klubovi mogu samo da sanjaju o takvim uspesima, i to sve zbog katastrofalne politike ulaganja.
...........................................................................................
Ovo sam sve sam napisao, ako je neko pomislio da sam kopirao odnekud.:per:
Sto se mene tice, zna se sta ja mislim. E sad, mozda vas ima koji se ne slazete, ali dobro, boze moj. Tu je anketa, pa cemo videti.

1. Dok nam je Tito bio predsednik, pitanja drzavnih granica se nisu ni postavljala-Kosovo je bilo u nasim rukama, sve je bilo pod kontrolom. Sada je situacija sa Kosovom katastrofalna, a sve zaslugom Tadica i njegove klike.
2. Dok nam je Tito bio predsednik, JNA je po vojnoj sili bila odmah iza SSSR-a, Francuske i Velike Britanije. Sada smo svedoci toga da su, u ime "profesionalizacije", penzionisani brojni oficiri, a o stanju nasih borbenih aviona da i ne govorim.
3. Dok nam je Tito bio predsednik, svet nas je uvazavao-i istok i zapad, a za Jugoslaviju su znali svi od Holivuda do Tokija. Sada, kada kazete nekom da ste iz Srbije, Hrvatske, Makedonije itd., belo ce vas gledati, ne znajuci gde se nalazi zemlja odakle dolazite. Imidz nam je, dakle, bio barem trostruko bolji.
4. Dok nam je Tito bio predsednik, radnicki saveti u preduzecima su odlucivali o svim vitalnim pitanjima. Ekonomija je vec tokom 60-ih bila u usponu, a tokom 70-ih je dodatno poboljsana zahvaljujuci drugu Kardelju i njegovoj teoriji o udruzenom radu. Izvozili smo i na istok i na zapad, gradili na skoro svim kontinentima. Sada nam je ekonomija u rasulu, tajkuni odredjuju cene proizvoda (nenormalno visoke), izvoz nam je drasticno opao.
5. Dok nam je Tito bio predsednik, ulagalo se u sport. Nasi fudbaleri, kosarkasi, vaterpolisti, odbojkasi, atleticari i ostali imali su vise nego izuzetne rezultate. Sada (posle duze vremena) opet imamo uspeha u kosarci, vaterpolo nam je standardno dobar, ali sta je sa odbojkom, rukometom, fudbalom? Sta se sad ulaze u te sportove? Ovo posebno vazi za rukomet i fudbal-dok smo nekada imali klupske prvake Evrope u tim sportovima, danas nasi klubovi mogu samo da sanjaju o takvim uspesima, i to sve zbog katastrofalne politike ulaganja.
...........................................................................................
Sto se mene tice, zna se sta ja mislim. E sad, mozda vas ima koji se ne slazete, ali dobro, boze moj. Tu je anketa, pa cemo videti.

Dok je bio Sulkerjman Velicanbstveni , isto je vazilo , sto i za vreme tita .
Saamo sto je jedan bio ogavni turcin , a drugi bestijalno perverzni hrvat .

Izbor izmedejui tita i tadica , je izbor izmedju Jasenovca i Stare Gradiske .

NI jedan ni drugi nisu Srbi , pa jje njihov odnos prema srbima slican .

Tito je bio hrvat , a Tadic je Jugosloven .

Dok je bio Sulkerjman Velicanbstveni , isto je vazilo , sto i za vreme tita .
Saamo sto je jedan bio ogavni turcin , a drugi bestijalno perverzni hrvat .

Izbor izmedejui tita i tadica , je izbor izmedju Jasenovca i Stare Gradiske .

NI jedan ni drugi nisu Srbi , pa jje njihov odnos prema srbima slican .

Tito je bio hrvat , a Tadic je Jugosloven .

Kakve veze ima Sulejman Velicanstveni sa Titom? O cemu pricas ti, uopste?
Au, ala ga sad tupis, Jasenovac i Gradiska, ma ajde bre, covece, uopste to nije tema.
"Tadic je Jugosloven"-ma ajde, molim te, ne budi smesan.
Zao mi je, ali uopste nisi odgovorio na temu. Sorry, but j*ebi ga.

Kakve veze ima Sulejman Velicanstveni sa Titom? O cemu pricas ti, uopste?
Au, ala ga sad tupis, Jasenovac i Gradiska, ma ajde bre, covece, uopste to nije tema.
"Tadic je Jugosloven"-ma ajde, molim te, ne budi smesan.
Zao mi je, ali uopste nisi odgovorio na temu. Sorry, but j*ebi ga.

O tome , da je Tito bio okupator , bas ko i Sulejman Velcanstveni ,i da za Srbe nema mnogo razlike medju njima .
A za Srbe genralno , nema razlike izmedju Tita i Palvelica .
Ubaciti ovog nesrecnika Tadica u celu pricu , je jos smesnije i jos , kako da kazem istije .
Dakle , Srbija je od 41 , pa do dana danasnjeg pod okupacijom , bez jednog dana predaha i slobode . Pri tom se nepreidno ubija i likvidira na razne nacine srpska elita .

Sulejman - turcin
Tito- hrvat
Tadic - jugosloven

Raazlike su male , a slicnosti ogromne .

O tome , da je Tito bio okupator , bas ko i Sulejman Velcanstveni ,i da za Srbe nema mnogo razlike medju njima .
A za Srbe genralno , nema razlike izmedju Tita i Palvelica .
Ubaciti ovog nesrecnika Tadica u celu pricu , je jos smesnije i jos , kako da kazem istije .
Dakle , Srbija je od 41 , pa do dana danasnjeg pod okupacijom , bez jednog dana predaha i slobode . Pri tom se nep-rkeidno ubija i likvidira na razne nacine srpska elita .

Sulejman - turcin
Tito- hrvat
Tadic - jugosloven

Raazlike su male , a slicnosti ogromne .

Blage veze nemas. Sulejman je bio okupator, Tito nije nista okupirao. Samo treba da se ukljuci mozak.
Ovo za Tita i Pavelica necu ni da komentarisem koliko je besmisleno.
S tobom, dakle, ne vredi diskutovati. Za tvoje ideoloske parole poput ovog boldovanog nemam zelje da se s tobom prepucavam, nadji drugu zrtvu.
Ko razume, razumece.

Karizma Josipa Broza je parala nebom. Nikakav Tadić ni bilo koji balkanski šerif se ne može mjeriti sa svjetskim faktorom kakav je bio Josip Broz.

Blage veze nemas. Sulejman je bio okupator, Tito nije nista okupirao. Samo treba da se ukljuci mozak.
Ovo za Tita i Pavelica necu ni da komentarisem koliko je besmisleno.
S tobom, dakle, ne vredi diskutovati. Za tvoje ideoloske parole poput ovog boldovanog nemam zelje da se s tobom prepucavam, nadji drugu zrtvu.
Ko razume, razumece.

I tito je bio okupator . Bas ko i Sulejman , a tadic je nastavlkjac .

U vreme Tita Ratko Mladic i Radovan Karadzic bili su slobodni, gradili su svoje karijere, postali su to sta je u zadnjem ratu spasilo Srbe i Republiku Srpsku

U vreme Tita (ili tih 10 tak godina posle njega) nabavljeno je naoruzanje kojim smo se odbranili, ceo vojni kadar skolovan je pod petokrakom (koju je Djindjic ponosno skinuo)

U vreme Tita nabavljena je "Neva" koja je skinula F117 :worth:

Itd ...

Dakle jasna stvar ...

:)

pa , prvo ovo sto se sada naziva predsednikom ne moze uopste dase poredi sa TITOM, ovo je nesposobno ista da uradi , nema svoj stav , jadno , bedno odurno , slusa tatu i mamu itd sve u svemu jad i beda

Porediti jednog dikatora koji je vladao 35 godina i koji je imao ogromnu moć i odlučivao o životu i smrti svih svojih podanika kao i Adolf Hitler ili Staljin i,jednog demokratski izabranog predsednika koji ima protokolarne nadležnosti može samo debil.

Back