U videu se iznose dokazi koji potvrđuju tezu da je jugoslavenski Ustav iz 1974. godine direktno odgovoran za rat i krvavi raspad Jugoslavije koji je usljedio 90-ih.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ove bljezgarije su za tebe..dokaz. Sa ili bez ovog Ustava YU bi se raspala.U videu se iznose dokazi koji potvrđuju tezu da je jugoslavenski Ustav iz 1974. godine direktno odgovoran za rat i krvavi raspad Jugoslavije koji je usljedio 90-ih.
Stava sam da je Ustav mnogo doprinio tome da se YU raspadne. Kako? Pa pružio je poticaj samim razaračima, Tuđmanu i ostalima, kao legalna osnova. Drugo, kod međunarodnih priznanja je igrao veliku ulogu jer su sve strane države vidile da ta otcepljenja imaju pravnu osnovu.Ove bljezgarije su za tebe..dokaz. Sa ili bez ovog Ustava YU bi se raspala.
Gorbacov i Kohl su se dogovorili kraj 1980 ih god. da uniste SFRJ Rusija dobila silne novce od njemacke
U videu se iznose dokazi koji potvrđuju tezu da je jugoslavenski Ustav iz 1974. godine direktno odgovoran za rat i krvavi raspad Jugoslavije koji je usljedio 90-ih.
Jugoslavija je i pre Tita bila veštačka tvorevina. Nije bilo toliko teško rasturiti nešto što je već imalo tendenciju da se samo raspadne.Stava sam da je Ustav mnogo doprinio tome da se YU raspadne. Kako? Pa pružio je poticaj samim razaračima, Tuđmanu i ostalima, kao legalna osnova. Drugo, kod međunarodnih priznanja je igrao veliku ulogu jer su sve strane države vidile da ta otcepljenja imaju pravnu osnovu.
Naravno da bi se Jugoslavija možda raspala i bez toga, primjera država koje su se raspale bez ikakvih pomoći ustava je bezbroj, however, činjenica je da bi bilo teže dobiti priznanje drugih država.
Na ovo moram odgovoriti.Jugoslavija je i pre Tita bila veštačka tvorevina. Nije bilo toliko teško rasturiti nešto što je već imalo tendenciju da se samo raspadne.
Niko ali baš niko izvana nije rušio YU...ona s urušila iznutra....YU je bila šarena lažan. Nekim trikovima je Broz iz Kumrovca to sve skupa, držao na nekakvom okupu a onda..."sport i glazba" ili "veselo veče"Gorbacov i Kohl su se dogovorili kraj 1980 ih god. da uniste SFRJ Rusija dobila silne novce od njemacke
Sa time se slažem, ali Švajcarci nikada nisu imali toliku dozu nacionalizma. Očekivano je bilo da ona kad-tad pukne, mislim na narode ovog podneblja.Na ovo moram odgovoriti.
Što je veštačka tvorevina? Da li je onda Švicarska veštačka tvorevina? Pa jeste. Pa kako onda već postoji toliko dugo.
Belgija je veštačka tvorevina, ima ih još mnogo. Ja mislim da je Jugoslavija bila manje veštačka od svih njih jer su katolici, pravoslavci i muslimani de facto jedan narod s jednim jezikom za razliku od ove dvi države.
nije bila dobra imas pravo ali ono sto sam napisao je istina, bivsu DDR su Rusi prodali samo za 17 mrd us$Niko ali baš niko izvana nije rušio YU...ona s urušila iznutra....YU je bila šarena lažan. Nekim trikovima je Broz iz Kumrovca to sve skupa, držao na nekakvom okupu a onda..."sport i glazba" ili "veselo veče"
Kao što se moglo vidjeti iz priloženog...ovo je daleko od istine...to će ti potvrditi onih 200 000 +/-... jer su katolici, pravoslavci i muslimani de facto jedan narod s jednim jezikom za razliku od ove dvi države.
Pa Srbija je htjela YU, nakon prvog sv. rata, zar ne? Sami su Srbi je stvorili u dogovoru s ostala 2 naroda, dragovoljnoJugoslavija kako je nastala tako se i raspala, osim toga, iznutra se drzala vestacki dok opet nije proradio nacionalizam i to je bio kraj.
Raspala se jer je promasena.Pa Srbija je htjela YU, nakon prvog sv. rata, zar ne? Sami su Srbi je stvorili u dogovoru s ostala 2 naroda, dragovoljno
Doveden da uništi Srbiju komunizmom i avnojskim granicama.
Posljedice će se još jako dugo osjećati.
O tome trubim već jednu deceniju, minimumJe l ti vidiš negde Srbiju na ovoj karti? Kako možeš da uništiš nešto što NIJE POSTOJALO?
A da li je Srbiju uništio neko PRE Titove Jugoslavije mogao bi malo da razmisliš (ili potražiš informacije)
Pogledajte prilog 1714352
Jugoslavija bila manje veštačka od svih njih jer su katolici, pravoslavci i muslimani de facto jedan narod
Ti nisi baš bistar momakJe l ti vidiš negde Srbiju na ovoj karti? Kako možeš da uništiš nešto što NIJE POSTOJALO?
A da li je Srbiju uništio neko PRE Titove Jugoslavije mogao bi malo da razmisliš (ili potražiš informacije)
Pogledajte prilog 1714352
Jugoslavija je zapravo hrvatska ideja, cak su joj Hrvati i smislili ime. Njima je bila jako korisna, jer su tako uspeli da izbegnu da im Italijani uzmu teritoriju.Pa Srbija je htjela YU, nakon prvog sv. rata, zar ne? Sami su Srbi je stvorili u dogovoru s ostala 2 naroda, dragovoljno
Time bi ostavili stotine hiljada etnickih Srba van svojih granica, tu mislim na sve one Srbe koji su ziveli na prostorima Bosne i Hrvatske, ali i Makedonije, CG....Tadasnja vlast je htela da stavi sve Srbe u jednu, nasu, drzavu, i u tome su uspeli.Srbija je mogla, da je htjela 1918. zadržat Srbiju, sami u si krivi što su odabrali Jugoslaviju. Ili nisu si krivi, ali govorim ovima koji su protiv YU.
Zašto Grubane premudri? Pomozi mi nekom korisnom interpelacijom da ne tumaram bespućima neznanjaTi nisi baš bistar momak