Salvantis
Iskusan
- Poruka
- 6.475
http://forum.krstarica.com/threads/181381&page=4
Inace ovi primerci kao nisu ustase (sta li bi tek pisali da jesu?).
Sacuvaj me boze kuge i hrvata, a nadasve hrvatske 'kulture'....
E da, i vodite racuna sta pisete posto "braca" krvati, verovali ili ne , imaju lose misljenje o nama kao narodu i nasem moralu!
! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
izvor podataka krajina force
to ti dodje kao da na temi o fašizmu postaš argumente sa stormfronta
ti i tvoji postovi su samo jedan dokaz više o stanju morala srpskog naroda (čast izuzetcima)
šta reći čovjeku koji bi palio zive hrvate nego
JEDI GOVNA
ali dobro je rekao jedan lik... da su u oluji na nasem mjestu bili francuzi ili englezi ili bilo koji drugi narod ne bi vam pustili koridor da pobjegnete nego bi vas zasuli napalmom i poslali direkt u nebesku srbiju tj. pakao od kud ste i došli. 8-)
Tesko da ovde neko zeli da jede klika i kaja...te ljudi koje ti nazivas divljacima (za mene su heroji) su istjerali vase divljake iz tzv "krajine" koji su u 5 godina u svojoj maloj fašistickoj paradrzavi osnovanoj na teritoriju RH izvrsili etnicko ciscenje i genocid nad nesrpskim pucanstvom. ja osobno smatram klikove rijeci prikladnime za ljude poput tebe.
i zato...jedi govna!
Inace ovi primerci kao nisu ustase (sta li bi tek pisali da jesu?).
Sacuvaj me boze kuge i hrvata, a nadasve hrvatske 'kulture'....
E da, i vodite racuna sta pisete posto "braca" krvati, verovali ili ne , imaju lose misljenje o nama kao narodu i nasem moralu!
! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
kaj:napominjem da se necu iznenadit ako me banirate jer ce to potvrdit moje ionamo ne visoko misljenje o vama kao nrodu
klikk:ti i tvoji postovi su samo jedan dokaz više o stanju morala srpskog naroda