TISUĆLJETNA HRVATSKA KULTURA

Naravno da jesi. Pazi o čemu ti pišeš...ratnički narod, bitke, slobodarski duh, bla bla bla... i onda sve s tim vrlinama ostajete nekoliko stoljeća pod Turcima! Osim historije ratova postoji i historija trgovine, diplomacije, umjetnosti, književnosti.

Tarammmm, i to imamo! :) Bilo se pod Osmanlijama, ko to poriche, ali chinjenica je da smo se mi bunili, i vekovima borili za svoju slobodu, i izborili je.
Zao mi je, ali vi niste. Je l' neistinu govorim? hehh
Ne moramo se nazvati ratnichkim narodom, pre narodom koji je mnogo morao da se bori, je l' bolje tako? :)
Eh da, skontana je ironija gore, i na nju sam se zajedljivo nadovezao. Shta da radim, alergichan sam na hrvatsku povijest :wink: No dosta vishe o tome. O Hrvatima je vec mnogo toga recheno.

Tarammmm, i to imamo! :) Bilo se pod Osmanlijama, ko to poriche, ali chinjenica je da smo se mi bunili, i vekovima borili za svoju slobodu, i izborili je.
Zao mi je, ali vi niste. Je l' neistinu govorim? hehh

Da, Derenčin, Kružić, Berislavić, Frankopani, Šubići...borili su se protiv vjetrenjača, hahahaha! Pa ti zbilja ne razumiješ koja razlika je bila između AU i Osmanlija!?

Ne moramo se nazvati ratnichkim narodom, pre narodom koji je mnogo morao da se bori, je l' bolje tako? :)

Tako vam je pao grah. :)

Eh da, skontana je ironija gore, i na nju sam se zajedljivo nadovezao. Shta da radim, alergichan sam na hrvatsku povijest :wink: No dosta vishe o tome. O Hrvatima je vec mnogo toga recheno.

Pa ne moraš sudjelovati na temi. :)

Back