Tisina?

I to sam bacio.I sam sam se malo bavio politikom,pa kad se setim kakvi su to ljudi koje biramo na listama,odma' eliminišem svaki materijal koji me na bilo koji način podseća na njih.

:ok::ok::ok:

samo ko će da plati račune za odvoz tolikog smeća... ja bi isporučio račun onom koji je najviše materijala poslao na moju adresu:mrgreen:

Sta hoces reci da nije zabranjeno stavljati letke u sanducice za vreme tisine?

A protest LDP-a ispred vlade nisu u predizbornom cilju, samo da se pojave na TV? Sve je to smejurija, to sa predizbornom tišinom. U ovoj zemlji i onako niko ne poštuje zakone, na čelu sa vladom. Jedino je dobro što čovek može da ukljiči TV, a da ga ne "zaskoči" neka kampanja, već da vidi nešto normalno.

A protest LDP-a ispred vlade nisu u predizbornom cilju, samo da se pojave na TV? Sve je to smejurija, to sa predizbornom tišinom. U ovoj zemlji i onako niko ne poštuje zakone, na čelu sa vladom. Jedino je dobro što čovek može da ukljiči TV, a da ga ne "zaskoči" neka kampanja, već da vidi nešto normalno.

protest ldp-a je bio bez stranackih obelezja ;);)

jaoj ljudi bre ............. sad ste me podsetili nechega shto STRAShNO MRZIM !!!
kad god su neki izbori a SRS ne pobedi odma se sutradan pricha kako su samo NjIH zvali iz DS-e i prichali im da glasaju za njih ... mislim ljudi ne znaju shta tje od besa , pa aj da naprkose drugima !!!

I mene su opkolili sa svih strana.
Od Tadica sam dobio pismo na kucnu adresu kao i 2-3 maila (sve uredno baceno).
Jutros su mi (idiotizam) propagandni materijal bacili preko ograde u dvoriste (mrzelo ih da ubacuju u sanduce) LDP i SRS i to po 5-6 komada od obe stranke.
Ovime me sigurno nece naterati da glasam za bilo koga od njih, jer je ovo cist bezobrazluk koji se tesko moze sankcionisati.

I jos da pomenem da mi je crhunac idiotizma bio kada su me pred drugi krug predsednickih izbora (u predizbornoj tisini) zvali na mobilni iz staba DSa i govorili kako bi trebao da glasam za Tadica (posto sam se pravio da nemam pojma da se odrzavaju izbori i o cemu se radi, razgovor je potrajao nekih 4-5 minuta).
Takodje pismo koje mi je stiglo od Tadica pre nekoliko dana, stiglo je i pred predsednicke izbore.

A dobro Tadic se i ovako ne skida sa TV-a. Danas vidim u nekom traktoru sedi pa se sav pogubio nezna jadan sta ce.Zajebana masina taj traktor

pa ne moraju nužno svi političari biti spretni traktoristi ko ona pijana 8itanga :mrgreen:;)
svako je u nečem spretan eto Tadić na traktorima nije...
eto ja bi volio da neko primerice Koštunicu posedne za Harley Davidson pa da vidimo cara kamo će turit prst da upali motor:lol::mrgreen:

apropo ovome:
A dobro Tadic se i ovako ne skida sa TV-a. Danas vidim u nekom traktoru sedi pa se sav pogubio nezna jadan sta ce.Zajebana masina taj traktor

pa ne moraju nužno svi političari biti spretni traktoristi ko ona pijana 8itanga :mrgreen:;)
svako je u nečem spretan eto Tadić na traktorima nije...
eto ja bi volio da neko primerice Koštunicu posedne za Harley Davidson pa da vidimo cara kamo će turit prst da upali motor:lol::mrgreen:

ovo:
:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

nije svako za 21.vek:grin::grin::grin:

protest ldp-a je bio bez stranackih obelezja ;);)

Ma da, a mi smo svi sa kruske pali pa ne znamo da je Ceda lider LDP-a.
Sve je to sranje. Ceda se pojavljivao na TV u toku tisine i na prethodnim parlamentarnim i na predsednickim izborima. Samo tada nije bio protest vec BOMBA postavljena ispod njegovog dzipa.:):):)
TREBA LI NEKO DA MU POVERUJE DA TO NIJE PREDIZBORNA KAMPANJA???

Ma da, a mi smo svi sa kruske pali pa ne znamo da je Ceda lider LDP-a.
Sve je to sranje. Ceda se pojavljivao na TV u toku tisine i na prethodnim parlamentarnim i na predsednickim izborima. Samo tada nije bio protest vec BOMBA postavljena ispod njegovog dzipa.:):):)
TREBA LI NEKO DA MU POVERUJE DA TO NIJE PREDIZBORNA KAMPANJA???

pa cekaj, danas gledam tadica ponavlja principe, ceda nije pricao o ldp-u nego o vladi koja donosi u predizbornoj tisini odluke :roll:

Back