kyo.
Elita
- Poruka
- 22.685
OVA TI JE DOBRA !Haha...ti ne spavaš nego bunariš po sandučetu?

"bunariš" (zanimljiv izraz)

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
OVA TI JE DOBRA !Haha...ti ne spavaš nego bunariš po sandučetu?

I to sam bacio.I sam sam se malo bavio politikom,pa kad se setim kakvi su to ljudi koje biramo na listama,odma' eliminišem svaki materijal koji me na bilo koji način podseća na njih.

Krenuli su sms-ovi od strane SRS-a.

Da, tisina, ali nocas su u sanducicima uredno osvanule parole "Velike Srbije"......
Sta hoces reci da nije zabranjeno stavljati letke u sanducice za vreme tisine?
A protest LDP-a ispred vlade nisu u predizbornom cilju, samo da se pojave na TV? Sve je to smejurija, to sa predizbornom tišinom. U ovoj zemlji i onako niko ne poštuje zakone, na čelu sa vladom. Jedino je dobro što čovek može da ukljiči TV, a da ga ne "zaskoči" neka kampanja, već da vidi nešto normalno.
Pa taj izraz je moj stari koristio kao kopanje.OVA TI JE DOBRA !
"bunariš" (zanimljiv izraz)![]()
A dobro Tadic se i ovako ne skida sa TV-a. Danas vidim u nekom traktoru sedi pa se sav pogubio nezna jadan sta ce.Zajebana masina taj traktor

Pa taj izraz je moj stari koristio kao kopanje.

A dobro Tadic se i ovako ne skida sa TV-a. Danas vidim u nekom traktoru sedi pa se sav pogubio nezna jadan sta ce.Zajebana masina taj traktor
pa ne moraju nužno svi političari biti spretni traktoristi ko ona pijana 8itanga
svako je u nečem spretan eto Tadić na traktorima nije...
eto ja bi volio da neko primerice Koštunicu posedne za Harley Davidson pa da vidimo cara kamo će turit prst da upali motor![]()

U komšiluku:grin:gde je to kod tebe?

@ Kyo malo sam po drugim forumima jer ovaj me nekad zamara.

Podsjeti me dobila na mail nešto forno u vezi EP-a.Ove godine 10 godina vatrenih

A što bi tek bilo da se obnaži
Ovi političari uvijek zakopčani do grla.

I posle nek neko kaze da Tadic ne siri dobrosusedske odnose...![]()
protest ldp-a je bio bez stranackih obelezja![]()

Ma da, a mi smo svi sa kruske pali pa ne znamo da je Ceda lider LDP-a.
Sve je to sranje. Ceda se pojavljivao na TV u toku tisine i na prethodnim parlamentarnim i na predsednickim izborima. Samo tada nije bio protest vec BOMBA postavljena ispod njegovog dzipa.![]()
TREBA LI NEKO DA MU POVERUJE DA TO NIJE PREDIZBORNA KAMPANJA???