Tirana ili Prishtina?

srebro

Primećen član
Banovan
Poruka
681
Šta mislite,da li će se po sticanju nezavisnosti Kosovo ujediniti sa Albanijom ili ostati samostalno? A u slučaju ujedinjenja,da li će prestonica ostati Tirana ili biti preneta u Prištinu?
 
A sta ti mislis,da li ces to da dozivis?I sta mislis kakav ce odgovor biti na nezavisnost Kosova biti u Srbiji?Jacanje desnice do neba,ujedinjenje svih Srba pod covekom koji ce reci da to tako ne moze.
Nije to tako jednostavno znas,ako su se plasili devedesetih Srba koji su samo zeleli da ostanu u Jugoslaviji,sta ce biti ako probaju da otcepe Kosovo i na papiru?
Ja cu ti reci-siptarska bezanija po sumama i gorama.Ne dao Bog da se otcepe,bombardovanje je ujedinilo sve Srbe,nikada nacija nije bila toliko slozna da zemlju mora odbraniti od udara NATO sile...
Sta ce tek biti ako Kosovo postane nezavisno?Ne smem ni da zamislim.
 
Ali, i drugo je sigurno: Srbiji do daljnjega ne treba ovakvo Kosovo: Tamo je sada 500000 kosovara-tiletovih penzića za koje Srbija nema nikakve obaveze po pitanju osiguravanja penzija....Neka je traže od Federacije SFRJ, tj. svih njenih moralno-materijalno-pravnih naslednika.....Amen
 

Back
Top